Hlavní obsah

Jak být za dokonalou dámu podle Angeliny Jolie

Novinky, Linda Humlová

Angelina Jolie patří, i přes svou momentálně pozastavenou kariéru, mezi nejznámější herečky světa. Ačkoliv její život v poslední době zasáhly dvě velké rány v podobě vážné nemoci a náročného rozvodu, na jejím zevnějšku jako by se to vůbec nepodepsalo. Stále působí neochvějným, sebevědomým a silným dojmem, který v Hollywoodu nemá konkurenci. Inspirujte se jejím ryze ženským a nadčasovým stylem - kážeme vám, jak na to.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Angelina Jolie

Článek

Doby, kdy chodila Angelina Jolie do společnosti v latexových oblečcích, jsou nenávratně pryč. Dnes je třiačtyřicetiletá herečka symbolem elegance, šarmu i vytříbeného vkusu. Jen málokdy sahá mimo svou oblíbenou paletu neutrálních barev a nepotrpí si na módní výstřelky ani krátkozraké trendy. Ostatně posuďte její styl samy.

Dáma každým coulem

Přestože se Angelina pyšní dokonalou postavou, kterou by jí mohla závidět nejedena dvacetiletá slečna, své oblečení volí opravdu velmi pečlivě a málokdy sahá po odvážnějších nebo odhalujících kouscích.

Nedávno se například objevila v ulicích amerického Los Angeles v béžovém kompletu šatů bez ramínek a ladícího přehozu. Tento elegantní outfit pak doplnila minimalistickou kabelkou a oblíbenými béžovými lodičkami na podpatku, které patří mezi její základy šatníku, bez kterých nedá doslova ani krok.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie v béžovém kompletu

Angelina se v současné době aktivně věnuje charitativním činnostem a zároveň působí jako zvláštní vyslankyně Vysokého komisaře OSN pro uprchlíky. Často se proto setkává s významnými osobnostmi, což obnáší i přísný dress code, který je naštěstí Angelině vlastní.

Před nedávnem byla herečka zachycena při cestě na setkání s nynější první dámou Francie Brigitte Macronovou. Na tuto příležitost zvolila bílé přiléhavé šaty, přes které přehodila šedý pléd. Tento vysoce konzervativní look pak korunovala dokonalou foukanou a ladícími botami s kabelkou.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie v bílých šatech

Další hereččin oblíbený look, který si hravě dokážete přetvořit i vy doma, se skládá z černé pouzdrové sukně a bílé košile. Obvykle ho doplní tělovými nebo černými lodičkami na podpatku a přidá větší kabelku, která se hodí i do práce.

Nesmí chybět ani velké sluneční brýle, kterými si alespoň částečně chrání své soukromí před všudypřítomnými bulvárními novináři.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie v pouzdrové sukni

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie v oblíbených barvách.

Na setkání s královnou Alžbětou II., od které mimo jiné obdržela i titul čestné dámy, zvolila Angelina jednoduché, ale skvěle padnoucí šaty v barvě slonovinové kosti a báječně si tak poradila s přísným protokolem britské šlechty.

Střih šatů dal vyniknout hereččině postavě, a navíc odhalil klíční kosti a dal důraz na její ladnou šíji. Model korunoval ladící klobouček, který je typický pro britské slavnostní obřady.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie je ztělesněním elegance.

Ačkoliv Angelina obvykle sahá po velmi konzervativních kouscích, ani ona si čas od času neodepře trochu vyzývavosti v podobě krátké sukně, rozparku nebo odhalených zad. Pokud tak ale udělá, vždy se ujistí, že zbytek outfitu je již jednoduchý a nepůsobí přehnaně sexy. Příkladem jsou černé minišaty, které sice odhalují nohy, ale zároveň zahalují ruce, dekolt i krk.

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie v černých mini šatech

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie volí ráda i elegantní doplňky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám