Hlavní obsah

Módní inspirace pro plnoštíhlé - modelka Iskra Lawrenceová

Novinky, Linda Humlová

Sedmadvacetiletá Iskra Lawrenceová je britská modelka a bojovnice za zdravé sebevědomí žen. Prošla si šikanou v modelingu, která ji naučila své tělo milovat takové, jaké je, i když se někomu může zdát příliš baculaté. Díky jejímu pozitivnímu přístupu ji na Instagramu sledují přes čtyři milióny lidí. Prohlédněte si, jak svou plnoštíhlou krásu umí nosit!

Foto: Profimedia.cz

Modelka Iskra Lawrenceová

Článek

Modelka je příkladem toho, že i když nevážíte padesát kilo i s postelí, můžete se oblékat sexy a stylově. Stačí jen odpoutat pozornost od silnějších partií a přesunout ji k ženským křivkám.

Inspirujte se jejími outfity a přestaňte se halit do volných tunik, které jsou neforemné a zbytečně přidávají centimetry navíc.

Nebojte se crop topů

Ačkoli by se na první pohled mohlo zdát, že crop topy neboli zkrácené topy se hodí pouze pro velmi štíhlé ženy, není to tak. Stačí je jen správně kombinovat.

Vyzkoušejte je například stejně jako Iskra sladit s kalhotami s vysokým pasem a nechte vykukovat jen opravdu malou část kůže. Tím docílíte krásné siluety přesýpacích hodin, aniž by cokoli přetékalo.

Další, pohodlnější variantou je pak crop top doplnit volnými kalhotami, které na první pohled připomínají sukni. Tento model je ideální do teplého počasí, protože je vzdušný, a navíc nesmírně lichotící.

Foto: Profimedia.cz

Iskra si oblíbila crop-topy

Foto: Profimedia.cz

Zelené kalhoty jí sluší.

Trendy overal

Overaly mohou být zrádné, ale pokud nezvolíte extrémně obtažený model, může vám prokázat velkou službu. Stačí jen opět vsadit na vypasovaný živůtek, který zvýrazní i pas a upozorní na ženské křivky, a k tomu zvolit volnější střih kalhot, které odvedou pozornost od silnějších stehen.

Overal se také hodí na společenské události jako alternativa k dlouhým šatům. Stačí si vybrat jednobarevný model a doplnit ho například elegantními páskovými sandály a třpytivými šperky.

Foto: Profimedia.cz

Správně zvolený overal sluší i plnoštíhlým ženám.

Foto: Profimedia.cz

Rozšířené kalhoty jsou sázka na jistotu.

Sexy na večírku i plese

Pokud se chystáte vyrazit na večírek, nesnažte se plnější postavu zakrýt volnějšími šaty. Naopak zvolte vypasovaný model, který bude kopírovat vaši ženskou siluetu. Pokud cítíte, že to není úplně ono, spolehněte se na tvarovací prádlo, které lze obléknout pod jakýkoli střih šatů a dokáže doslova divy na počkání!

U velké večerní pak vsaďte na hluboký výstřih do tvaru V, který přitáhne pozornost k ňadrům, navíc protáhne krk i celkovou siluetu. Sukni pak zvolte splývavou nebo rozšířenou a uvidíte, že se stanete centrem pozornosti.

Foto: Profimedia.cz

Modelka v oranžových šatech

Foto: Profimedia.cz

Hluboký dekolt je lichotící.

Reklama

Výběr článků

Načítám