Hlavní obsah

Underboob - sexy módní trend současnosti

Novinky, lin

Světem módy hýbe nový trend. Takzvaný „Underboob” představuje zkrácený typ střihu u topů, šatů či plavek, který poodkrývá spodní část ňader. Nechte se inspirovat provokujícími celebritami a nebojte se vyrazit do horkých letních dnů v topu, ze kterého vám budou vykukovat vaše přednosti.

Foto: Profimedia.cz

Raperka Iggy Azalea

Článek

Říká se, že dvacáté první století bude patřit ženám - podle stoupajících iniciativ za ženská práva to tak i vypadá. Po provalení sexuálních skandálů v americkém Hollywoodu se ještě více začalo mluvit o stále přetrvávajícím útlaku žen a mnoho celebrit z řad žen i mužů o tom začalo veřejně diskutovat.

Na sociálních sítích je tento trend nejvíce viditelný. Známé celebrity otevřeně sdílejí příspěvky, které mají všechny ženy namotivovat k lásce ke svému tělu i sobě samé. Účelem je poukázat na ženskou sílu, vymýtit nerovnoprávnost a začít mluvit o věcech, které byly v minulosti tabu.

Na tyto impulzy reaguje i módní svět a návrháři tak chrlí do oběhu oblečení, které podtrhuje ženské křivky a dává tak jasně najevo, že ženské tělo je krásné a mělo by být ukazováno, ale ne zneužíváno. Svou zásluhu na tom dozajisté mají i populární sestry z klanu Kardashianů (například Kylie Jennerová), které prosluly odvážnými modely, které nedopřávají příliš velkého prostoru k imaginaci.

Tak ostatně vznikl i nový trend Underboob. Ten spočívá v tom, že ženy nosí oblečení, které je zkráceno tak, aby poodkrývalo spodní část ňader. Underboob postupně nahrazuje klasický véčkový výstřih, který naopak odkrývá vrchní část ňader. Není divu, je to neokoukané a možná i více sexy než klasický véčkový výstřih. Prohlédněte si v naší galerii známé celebrity, které si tento provokativní styl zamilovaly.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Romee Strijdová

Foto: Profimedia.cz

Rapperka Iggy Azalea

Foto: Profimedia.cz

Modelka Alessandra Ambrosiová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Emily Ratajkowski

Foto: Profimedia.cz

Televizní star Kylie Jennerová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Monika Leová

Reklama

Výběr článků

Načítám