Hlavní obsah

Inspirujte se hravými overaly podle celebrit

Novinky, Linda Humlová

Overaly patří k módním hitům již několikátou sezónu, jinak tomu nebude ani letos. Pro mnohé dámy jsou i přesto pořád velkou neznámou. Zapomeňte na argumenty o jejich nepraktičnosti a inspirujte se celebritami, které na ně nedají dopustit. Overaly jsou totiž pohodlné, univerzální a na léto pro svou vzdušnost jako dělané.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: zpěvačka Rita Ora, zpěvačka Taylor Swiftová, herečka Priyanka Chopraová

Článek

Bojíte se, že budete v overalu vypadat jako v pyžamu? Přesvědčíme vás o opaku! Overaly dominují módnímu trhu již několikátou sezónu, a proto se v obchodech můžete setkat s jejich nejrůznějšími variantami.

Základem jsou dlouhé, případně krátké kalhoty navazující na různé topy s projmutím v pase. Lze si vybrat od špagetových ramínek nebo velmi svůdného vázání za krkem, přes vrchní část bez ramen, po krátké, tříčtvrteční nebo dlouhé rukávy.

Na ležérní i společenský způsob 

Overaly se hodí nejen pro volný čas - s elegantním černým modelem s dlouhými (krátkými) nohavicemi a se zmíněným vázáním za krkem uchvátíte i na společenské události. Stačí jen přidat oslnivé boty na jehlách a blyštivé psaníčko do ruky.

Dlouhá splývavá kalhotová „kombinéza“ navíc hravě nahradí kalhotový kostým a je perfektní volbou pro vysoké a štíhlé dámy.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Kirsten Dunstová

Foto: archiv firem

Zleva: Zoot, 419 Kč. H&M, 799 Kč. F&F, 649 Kč

Foto: archiv firmy

Zara, 899 Kč

V létě se zkuste odvázat a sáhněte po barevně výrazném modelu, třeba v kombinaci s oblíbeným květinovým či jiným potiskem. Pokud vám však příroda nenadělila dlouhé nohy, volte raději kratší kousek.

Módní řetězce nabízejí i krátké overaly v nejrůznějších stylech, ze kterých si rozhodně vyberete. V létě jsou v kurzu zejména modely v boho stylu, ale klidně sáhněte i po overalu v jednobarevném provedení, který je univerzální a unosíte ho i na serióznější akce.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Gigi Hadidová

Foto: archiv firem

Zleva: Zoot, 1849 Kč. F&F, 649 Kč. Zoot, 1099 Kč

Foto: Profimedia.cz

Modelka Alessandra Ambrosiová

Další výhodou overalu, pokud si ho oblečete, je, že máte téměř celý outfit hotový a nemusíte se zaobírat laděním vršku a spodku. Stačí jen přihodit sandály, balerínky nebo tenisky a máte vystaráno.

Foto: archiv firmy

Reserved, 649 Kč

Foto: archiv firmy

Mango, 599 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Shay Mitchellová

Foto: archiv firem

Zleva: F&F, 899 Kč. F&F, 899 Kč. Esprit, 2599 Kč

Foto: archiv firmy

Mango, 899 Kč

Foto: archiv firmy

Zara, 899 Kč

Foto: archiv firmy

Zara, 899 Kč

Foto: archiv firmy

Reserved, 999 Kč

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám