Hlavní obsah

Co přinesl celebritami milovaný festival Coachella

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hudební festival Coachella, který se odehrál v minulých týdnech ve městě Indiu v americké Kalifornii, se stal v Americe i zahraničí pojmem. Může za to extrémně nabitý program, v jehož rámci každoročně vystoupí ti nejznámější umělci, ale také nezaměnitelný styl oblékání především festivalových návštěvnic, mezi kterými můžete zahlédnout například modelky značky Victoria's Secret či sestry Kardashianovy.

Foto: Profimedia.cz

Návštěvnice festivalu Coachella

Článek

Na festivalu, který probíhal o víkendech 13. až 15. dubna a 20. až  22. dubna 2018, vystoupily hvězdy světového formátu. Letošní program ovládli zpěvák The Weekend, zpěvačka Beyoncé, raper Eminem či DJ Kygo. V publiku pak jejich výkony a taneční show sledovali herci a herečky, modelky i významné blogerky, které přípravám zasvětily i celé týdny.

Coachella je totiž nejen svátkem hudby, ale i módy. Typickým outfitem pro tuto příležitost jsou džínové šortky s vysokým pasem, bílé tílko nebo top, síťovaný či háčkovaný přehoz a květinová čelenka. Čím více se ale odvážete, tím lépe, proto můžete na vyprahlé kalifornské půdě potkat jak ženy v designérských kouscích, tak ve světélkujících outfitech, které přímo volají po pozornosti.

Ve znamení modelek

Festival navštívilo, stejně jako každý rok, velké množství modelek. K vidění byly například známé sestry Bella a Gigi Hadidovy, bývalá Miss Universe Olivia Culpoová nebo představitelky legendárních andílků značky Victoria's Secret Sara Sampaiová a Jasmine Tookesová, Alessandra Ambrosiová či Romee Strijdová.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Olivia Culpoová

Foto: Profimedia.cz

Modelky Sara Sampaiová a Jasmine Tookesová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Romee Strijdová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Romee Strijdová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Alessandra Ambrosiová

Na festival dorazila i známá kráska z Barbadosu, zpěvačka Rihanna, která představila svou novou kolekci pod značkou Fenty. Na sociálních sítích ale její vizáž vzbudila rozpaky. Fanoušci negativně hodnotili jak její outfit, tak i to, že zpěvačka v posledních letech výrazně nabrala na váze.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Rihanna

Reklama

Výběr článků

Načítám