Hlavní obsah

Rozmanité přehlídky z Newyorského týdne módy

Novinky, Linda Humlová

Newyorský týden módy se uchýlil ke zdárnému konci a štafeta se přesunula do Londýna. Prohlédněte si s námi nejvýznamnější přehlídky, které si pro své diváky přichystali světoznámí návrháři, jakými jsou Michael Kors, Alexander Wang či Marc Jacobs.

Foto: Profimedia.cz

Anna Sui

Článek

Od nádherných rób až po extravagantní kabáty a modely plné kůže. První letošní fashion week, který odstartoval svou šňůru právě v New Yorku, ukázal přítomným hostům, že móda je všechno, jen ne nuda.

Marc Jacobs

Asi nejvýraznější módní show uskutečnil podle ohlasů módních kritiků slavný návrhář Marc Jacobs. Ten vyslal za zvuků vážné hudby na molo modelky oblečené v XXL barevných kabátech a s mohutnými šálami. Opakem k této siluetě byly pak upnuté šaty, které upozorňovaly na útlé boky modelek.

Foto: Profimedia.cz

Marc Jacobs

Carolina Herrera

Protikladem k extravaganci byla přehlídka Caroliny Herrery, která se nesla ve znamení elegance a ženských střihů. Důraz byl opět kladen na návrhářčinu oblíbenou kombinace bílé košile a bohaté saténové sukně s výrazným páskem. K vidění byly ale i nádherné róby, které jistě brzy budou nosit hollywoodské hvězdy na významných událostech.

Foto: Profimedia.cz

Carolina Herrera

Alexander Wang

Alexander Wang je známý pro svůj minimalistický a lehce futuristický styl. Při letošní přehlídce byly k vidění zejména krátké černé šaty inspirované pánským smokingem, dále pak kožené kalhoty a kabátky, modely šité z teplákoviny a doplňky nesoucí se ve stylu 90. let. Kromě jeho oblíbené černé, šedé a bílé barvy se kolekcí mihlo i pár modelů v ostře růžové barvě.

Foto: Profimedia.cz

Alexander Wang

Michael Kors

Návrhář Michael Kors vsadil mimo jiné na svou oblíbenou béžovou barvu, která je pro celkovou image značky klíčová. Dále pak překvapil různými kombinacemi vzorů, a to především tartanu a květinového a leopardího potisku, které byly k vidění na šálách, podšívkách kabátů, ale i na botách. Jak se vám jeho modely líbí?

Foto: Profimedia.cz

Michael Kors

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám