Hlavní obsah

Molo plné andělů, tak vypadala přehlídka spodního prádla Victoria's Secret

Novinky, Linda Humlová

Snad nejočekávanější a nejvíc sexy módní show sezóny proběhla 20. listopadu v čínské Šanghaji. Značka Victoria's Secret vyslala na molo pětapadesát ´andílků´ - modelek, které díky své kráse a typickým honosným křídlům vypadaly skutečně nadpozemsky. Pro americké diváky bude celý záznam z přehlídky vysílán 28. listopadu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Šanghaji se konala prestižní módní přehlídka spodního prádla Victoria´s SecretVideo: 2017 Victoria´s Secret Fashion Show, AP

 
Článek

Letošní přehlídka se konala ve velkolepé šanghajské aréně Mercedes-Benz a otvíraly ji modely ve stylu glam punk, které pro značku navrhl jeden z nejuznávanějších návrhářů současnosti Olivier Rousteing, který mimo jiné působí jako kreativní šéf značky Balmain.

Show zahrnovala šest jednotlivých kolekcí. K vidění tak bylo například spodní prádlo inspirované zimní pohádkou, generací mileniálů, starožitným čínským nádobím či folklórem různých zemí.

Na přehlídce nechyběly největší hvězdy modelingového světa, jako je Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Bella Hadidová, Candice Swanepoelová, Karlie Klossová, Lily Aldridgeová, Elsa Hosková, Jasmine Tookesová, Taylor Hillová a Martha Huntová. V rámci show vystoupil zpěvák Harry Styles, písničkář Miguel, herec a zpěvák Leslie Odom Jr. a čínská zpěvačka Jane Zhang.

Sexy after party

Kromě samotné přehlídky byla ostře sledována i následující after party, které se většinou účastní všichni současní i minulí ´andílci´. Modelky si na tuto akci vybíraly šaty měsíce dopředu. Podívejte se na ty nejpovedenější.

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelky Martha Huntová, Romee Strijdová a Taylor Hillová

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelky Devon Windsorová, Sara Sampaio a Alessandra Ambrosio

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelky Candice Swanepoelová, Bella Hadidová a Elsa Hosková

Na přehlídce nebyla přítomna supermodelka Gigi Hadidová a zpěvačka Katy Perry. Obě krásky svou účast na přehlídce podle agentury AP na poslední chvíli zrušily.

Pravý důvod jejich absence je více než zřejmý. Zpěvačka Katy Perry měla na koncertě v Tchaj-peji obléci tchajwanskou vlajku a modelka Gigi Hadidová se zase na jednom nevhodném videu ukázala vedle sušenky ve tvaru Buddhy. Jejich přítomnost tak nejspíš nebyla žádoucí.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám