Hlavní obsah

Halloweenské kostýmy podle celebrit

Novinky, Linda Humlová

Anglosaský svátek Halloween se slaví v předvečer svátku Všech svatých, tedy 31. října. Kromě dětí a jejich rodičů slaví tento svátek i celebrity, které pořádají nejrůznější strašidelné večírky, kde se mohou patřičně vyřádit. K vidění jsou opravdu povedené, ale i bizarní masky, které se mohou stát inspirací i pro vaši párty či maškarní ples.

Foto: Profimedia.cz

Zleva Sara Sampaio jako oběť plastické chirurgie, televizní hvězda Kim Kardashianová jako zpěvačka Cher, hotelová dědička Paris Hiltonová jako princezna Jasmína.

Článek

Sexy převlek

Halloween ženy často berou jako záminku pro to, aby se navlékly do co nejvíce odvážného a sexy oblečku, u celebrit to platí dvojnásob.

V letošním roce slaví návrat převlek Lary Croft (fiktivní postava, hrdinka počítačových her), který je efektivní a poměrně nenáročný na přípravu. Stálicí jsou pak princezny a masky divokých „koček”.

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelka Ophelie Guillermandová jako Lara Croft, hotelová dědička Paris Hiltonová jako princezna Jasmína, modelka Alexina Grahamová jako tygřice.

Foto: Profimedia.cz

Kontaktní čočky jsou efektivním doplňkem. Na fotografii v podání modelky Marie Borgesové.

Foto: Profimedia.cz

Masku můžete vytvořit i pomocí líčidel, tak jako to udělala modelka Alla Kostromichova.

Retro je zpět

Pokud hledáte nenákladný kostým, který přesto zaujme, poohlédněte se po starších kouscích ve vaší nebo maminčině skříni a vytvořte si vlastní a originální retro kostým. Můžete jít například za slavnou modelku Twiggy, disko tanečnici nebo třeba jedinečnou herečku Marilyn Monroe!

Foto: Profimedia.cz

Zleva, modelka Kaia Gerberová v retro převleku, právnička Amal Clooneyová a modelka Cindy Crawfordová jako disko tanečnice a modelka Karlie Klossová jako Marilyn Monroe.

Odvažte se

Chcete se stát hvězdou každé halloweenské párty? Zavítejte do nejbližšího obchodu s maskami a vyberte si nějakou obzvláště strašidelnou. Nebo pobavte celou partu a pořiďte si nafukovací oblek, na který budou všichni dlouho vzpomínat.

Nebojte se experimentovat, Halloween je jediný den v roce, kdy se můžete opravdu vyřádit a vyvenčit své alter ego.

Foto: Profimedia.cz

Zleva, modelka Daniela Lopezová jako strašidlo. Modelka Natalia Vodianova se oblékla do balónků. Návrhářka Jenna Lyonsová jako zelený panák.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Anja Rubiková jako mrtvá nevěsta

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám