Hlavní obsah

Pařížská nákupní třída Champs-Élysées se proměnila ve velkolepé předváděcí molo

Novinky, lin

Jak přesvědčíte světové celebrity, jako je herečka Jane Fondová nebo Helen Mirrenová, aby vystoupily na vaší přehlídce? Stačí proměnit světově proslulou pařížskou nákupní třídu Champs-Élysées v obrovské předváděcí molo a spojit to nejlepší ze světa módy a kosmetiky.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na módní přehlídce na Champs-Elyseés předváděly i Jane Fondová nebo Helen MirrenováVideo: Reuters

 
Článek

Paříž a móda k sobě patří od nepaměti - nenabízelo se tak jiné město, kde by se dala proměnit jedna z nejfrekventovanějších ulic v módní molo. Místo aut oblíbenou třídu Champs-Élysées v čele s Vítězným obloukem obsadily známé modelky a významné celebrity z celého světa.

Účelem celé akce bylo dostat exkluzivní módu mezi běžné smrtelníky, kteří většinou nemají možnost dostat se na velkolepé přehlídky v rámci Týdne módy v Paříži, který zde nedávno proběhl.

„Tato show je v mnoha ohledech unikátní. Za prvé, je to jedinečné spojení módního a kosmetického průmyslu např. značky Balmain a L'Oreal. A za druhé to, že přehlídka byla dostupná doslova všem, nejen elitám v módních domech. To je také důvod, proč jsem s přehlídkou souhlasila,” řekla herečka Jane Fondová pro Reuters.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr přehlídek z newyorského týdne módy

Fashion Week v americkém New Yorku je obecně považován za jeden z nejvýznamnějších. Po Londýně, Miláně a Paříži je totiž jediným významným týdnem módy, který...

Výběr článků

Načítám