Hlavní obsah

Nesmrtelná kombinace džínů a bílého topu z pohledu celebrit

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte jednoduchý a pohodlný outfit, ve kterém budete za každých okolností šik? Vsaďte na oblíbenou kombinaci modrého denimu a bílého svršku. Výměnou doplňků navíc snadno docílíte použití jak pro denní, tak večerní příležitosti. Podívejte se, do jakých variací se zamilovaly celebrity.

Foto: Profimedia.cz

Zleva, herečka Jennifer Garnerová, herečka Reese Witherspoon, modelka Heidi Klumová

Článek

Pokud nepatříte mezi dámy typu královna Alžběta II. nebo Anna Wintourová, je více než pravděpodobné, že ve své skříni máte alespoň jedny klasické modré džíny a obyčejný bílý svršek. Právě tato kombinace si našla tolik obliby, že jí propadly nejen celebrity, ale i ikony módního světa. Zamilujte si ji i vy pro její jednoduchost, nadčasovost a pohodlí.

Téměř kamkoliv

Čeká vás náročný den, který chcete zvládnout v komfortu, alespoň co se oblečení týká? Vezměte si volnější džíny a obyčejné bavlněné tričko. Nebo naopak pospícháte na schůzku a nemáte čas se zdržovat výběrem oblečení? Zachrání vás obyčejné upnuté džíny, lehký top v bílé barvě a zajímavé boty či kabelka. Denim a bílá je zkrátka jako Tom a Jerry, vzájemně se doplňují a pořád nás baví.

Foto: Profimedia.cz

džíny

 Léto s crop topem

Crop topy neboli zkrácené topy, které odhalují bříško, jsou trendy již několikátou sezónu a vy je zejména v horkých letních měsících určitě užijete. Pokud se nechcete příliš odhalovat, oblékněte si k nim vysoké džíny nebo šortky do pasu, bude vám tak vidět jen pár centimetrů kůže. I když se pak zpotíte např. v tramvaji, tak se nemusíte bát, že by to bylo vidět, bílá barva a džínovina dokáže totiž skvěle skrýt pot. To ale neznamená, že zapomenete na deodorant!

Foto: Profimedia.cz

Džíny a tričko

 Bílá, modrá a naopak

Nudí vás modrá dole a bílá nahoře? Tak to prohoďte. Obojí vypadá stejně skvěle, ostatně důkazem je herec a porotce Simon Cowell, který se sladil se svou rodinkou k dokonalosti. Nemyslíte?

Foto: Profimedia.cz

džíny

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Léto ve znamení jemných a barevných šperků

Ženy se od nepaměti zdobí nejrůznějšími druhy šperků. Nezáleží ani tak na tom, jestli se jedná o bižuterii nebo drahý kov, ale na tom, aby se nám šperk líbil....

Výběr článků

Načítám