Hlavní obsah

Nová princezna na obzoru aneb Co byste měli vědět o přítelkyni prince Harryho

Novinky, ema

Světová média se předhánějí v tom, kdo vydá zajímavější článek o nové přítelkyni britského prince Harryho. Paparazzi ji sledují na každém kroku. Kdo ale je v našich končinách neznámá Meghan Markleová, nová přítelkyně člena britské královské rodiny?

Foto: Profimedia.cz

Meghan Markleová

Článek

Až donedávna se britskému korunnímu princi Harrymu dařilo držet nový románek s americkou herečkou Meghan Markleovou pod pokličkou.

Nicméně šikovným paparazzi se podařilo vypátrat, že jeho nová známost nejenže není blonďatá, jako to bylo u jeho předešlých milenek, ale ještě ke všemu není veřejnosti zas tak neznámá. Respektive alespoň ne Američanům, kteří ji znají jako Rachel Zaneovou, kterou hraje v populární televizní show Suits (Kravaťáci).

Kde se potkali

Spekuluje se o tom, že poprvé se princ a herečka potkali na tzv. Invictus Games v Torontu, akci prince, která podporuje tělesně postižené. Rodačka z Los Angeles se do Toronta přestěhovala, protože se tam natáčí již zmíněný seriál.

Foto: Profimedia.cz

Americká herečka se aktivně věnuje charitě

Milostný život

Herečka už má jednu svatbu za sebou. Vzala si svého dlouholetého přítele, filmového producenta Trevora Engelsona před pěti lety na Jamajce. V roce 2013 se ale po dvouletém manželství pár rozvedl. Posledním přítelem herečky měl být kuchař z Toronta.

Před příchodem prince Harryho ale Meghan Markleová žila sama se svými dvěma adoptovanými bígly, Bigartem a Guyem.

Foto: Profimedia.cz

Kensingtonským palácem byla uznána jako oficiální přítelkyně korunního prince

Dobročinná činnost

Pětatřicetiletá brunetka se aktivně věnuje charitě. Stala se globální velvyslankyní pro World Vision v Kanadě a na začátku tohoto roku odjela do Rwandy, kde pomáhala s projektem, který měl lidem pomoci užívat čistou vodu. Charita je jejím koníčkem i posláním.

Normální holka

„Když se chystám ven, stačí mi jen půl hodiny. Nechci zbytečně ztrácet čas, naopak si ho chci co nejvíce užít. V práci si toho užiju dost, v soukromí nejraději nosím jen džíny a svetr,“ řekla pro deník The Sun.

Foto: Profimedia.cz

Pyšní se dokonalou figurou

Oficiální přítelkyně

Ačkoli bylo s korunním princem spojováno mnoho žen, posledních pár let neměl žádný vážný vztah. To se ale změnilo ve chvíli, kdy Kensingtonský palác vydal oficiální prohlášení, ve kterém žádá média, aby zastavila hon na novou přítelkyni jejich prince. Meghan se dokonce prý už setkala i s Harryho bratrem, princem Williamem a jeho ženou vévodkyní Kate.

Podle zdrojů z hereččina blízkého okolí na veřejnost prosáklo, že se nechala slyšet, že „je nejšťastnější za posledních několik let“. Podle britského bulvárního deníku se pár stýká alespoň každý týden pouze ve dvou a užívá si společných chvilek a neuvěřitelné chemie, která mezi novým párečkem funguje.

Foto: Profimedia.cz

Sympatická bruneta přerušila linii svých blonďatých předchůdkyň

Rozchod před zásnubami

Meghan Markleová se narodila a vyrostla v americkém Los Angeles. Než se stala herečkou, pracovala na ambasádě. Mezi její nejznámější role patří ty ve filmech Dostaň ho tam, Nezapomeň na mě či Šéfové na zabití. Fanoušky si získala rolí Rachel ve zmíněném seriálu Suits.

Princ Harry měl poslední vážný vztah s tanečnicí Cressidou Bonasovou, který trval téměř dva roky. Pár se navzdory překvapení veřejnosti rozešel v roce 2014, těsně před očekávanými zásnubami.

Královská návštěva

To, že pár není pouze výmyslem bulváru, potvrzují i fotky pořízené u samotného Kensingtonského paláce, kde herečka bydlí při svém pobytu v Anglii. Byla vyfocena na nákupech v centru, zatímco princ Harry měl pracovní povinnosti.

Britové se tak opět začínají radovat, že co nevidět uslyší svatební zvony.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám