Hlavní obsah

Sexy krásky s kilogramy navíc

Novinky, das

Přestože se na nás z titulních stránek časopisů stále dennodenně usmívají štíhlé krásky, pomalu a jistě i módní průmysl zaznamenává proměnu ve vnímání ženské krásy. Ultra štíhlé modelky tak stále častěji doplňují i sexy boubelky.

Foto: Profimedia.cz

Jennie Runková

Článek

Kult štíhlosti a mužských tvarů pomalu a jistě přestává být dominantní a do popředí se opět dostává přirozenost a ženské tvary. A není se co divit, když se průměrnou velikostí dámského oblečení stala nejen v USA velikost 44.

Stejně jako u kilogramů navíc, ani ultra štíhlé tělo není zárukou dobrého zdraví a životního štěstí. Samotný fyzický vzhled tedy nehraje prim, ale to, jak se ženy ve svém těle cítí. Proto se dost často stává, že ve větší nepohodě jsou ženy s dokonalými křivkami, protože místo toho, aby se radovaly ze života, se neustále kontrolují a hlídají, něco si zakazují, nařizují a v životě se mnohem méně usmívají. Ve své podstatě jsou se sebou neustále nespokojené a hledají nové a nové nedostatky.

O tom, že ani boubelky neztrácejí na své atraktivnosti a smyslnosti, vypovídají následující fotky nejžádanějších světových plus size modelek, které se nebály jít s kůží na trh a sklízejí za to nemalé úspěchy. Jejich pracovní vytíženost přitom začíná být stejně velká jako u světových topmodelek.

Foto: Profimedia.cz

Nejslavnější plus size modelky - Ashley Graham, Marquita Pring, Candice Huffine, Victoria Lee, Justine Legault and Elly Mayday p

Foto: Profimedia.cz

Ashley Graham

Foto: Profimedia.cz

Kristen Live

Foto: Profimedia.cz

Lane Bryant

Foto: Profimedia.cz

Georgina Burke

Foto: Profimedia.cz

Candice Huffine

Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám