Hlavní obsah

Móda do pošmourného počasí volá po kvalitní obuvi

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Později se rozednívá, rána jsou daleko chladnější a čím dál častěji pošmourné dny doprovází mrholení nebo déšť. Doby, kdy jsme mohly z bytu vyběhnout jen v tílku či šatech, jsou nenávratně pryč. Je čas připravit svůj šatník na nastávající plískanice.

Foto: Profimedia.cz

Do plískanic se ozbrojte deštníkem a hlavně nepromokavými botami.

Článek

Vesele do města

Nepříjemné chladné počasí příliš pozitivně člověka nenaladí. To ale neznamená, že pokud je venku šero a tma, musíte tomu přizpůsobit i svůj denní outfit. Pokuste se naopak nepřízeň počasí zdolat pomocí sytých, veselých barev.

Foto: Archiv firmy

Kašmírová čepice, H&M, 799 Kč. Kabelka, Lindex, 999 Kč. Pláštěnka Tom Joule, Zoot, 1699 Kč. Svetr, Lindex, 999 Kč. Kalhoty, Mohito, info o ceně v obchodě. Holíny US Polo Assn., Zoot, 2199 Kč.

Vezměte si na pomoc pletený, sytě žlutý svetr, který nejen že zahřeje na těle, ale i na duši. Dolaďte puntíkovaným nepromokavým kabátem a zelenou malou kabelkou. Na nohy v případě velkého lijáku obujte černé holínky. Tato kombinace ve městě s klidem obstojí.

Business trip

Chystáte se do práce, anebo vás čeká výlet do zemí, kde se pravděpodobně dočkáte aprílového počasí? Vsaďte na boty na podpatku z pravé, broušené kůže. Co je ale absolutní nutností, která vám pomůže překonat deštivé dny, je pravidelná a pečlivá impregnace. Bez ní ani kvalitní kožená obuv změnám počasí nedokáže odolat.

Foto: Archiv firem

Klobouk, Levi´s, info o ceně v obchodě. Boty, Mark&Spencer, info o ceně v obchodě. Kabát, F&F, 1399 Kč. Šaty, F&F, 629 Kč. Rukavice, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Kabelka, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

Boty dolaďte elegantními červenými šaty s dlouhým rukávem a kabátem s pruhy v netradičních, přesto velmi trendy barvách. Punc elegance vtisknete koženými rukavičkami, kloboukem a v neposlední řadě i designovou kabelkou do ruky.

Jednoduchá kombinace

Do práce, na oběd, na výlet, zkrátka kamkoli. Nepostradatelnou roli zde hraje, jak jinak, opět nepromokavá bunda, nebo chcete-li pláštěnka s kapucí. Netradiční bílá barva si bude dobře rozumět s rolákem v sytě žluté, anebo v jiné typicky podzimní barvě (vínové, tmavě zelené, švestkové, apod.).

Foto: Archiv firmy

Nepromokavá bunda, Topshop, info o ceně v obchodě. Kabelkaa žlutý svetr, Karen Millen, info o ceně v obchodě. Válenky, Crocs, 2699 Kč. Kalhoty, Levi´s, 2799 Kč.

Pokračujte oblíbenými slim fitovými kalhotami, na nohy obujte zateplené válenky ze semiše. Nejdůležitější je mít nohy v teple.

Na výlety a pochůzky stačí malá kabelka se stylovými malými cvočky.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám