Hlavní obsah

Jak se nosí roztrhané džíny v Hollywoodu

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozervané džíny boyfriend (rovného a širokého) nebo skinny (úzkého) střihu patří k hlavním letním trhákům. Nosí je jak obyčejné, tak i slavné ženy. A není to žádná věda.

Foto: Profimedia.cz

Podívejte se, jak nosí tzv. ripped jeans celebrity.

Článek

Vysoký pas a body upoutá pozornost

Na rozervané kalhoty vsadila slavná členka klanu Kardashianů, Khloe. Dvaatřicetiletá žena ráda zvýrazňuje své křivky, proto vsadila právě na tělové body a kalhoty s vysokým pasem. Jelikož byl celek v neutrálních odstínech, hlavní pozornost (kromě křivek) měla tentokrát výrazně žlutá kabelka.

Tato kombinace ale bude fungovat i v jiných barvách. Pokud vašemu tónu pleti bledá tělová nesluší, vsaďte na vínovou nebo černou barvu. K tomuto outfitu vypadá velmi dobře klobouk sladěný s barvou topu s výraznou krempou.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Khloe Kardashian. Klobouk, Pieces, Zoot, 689 Kč. Sandály na podpatku, Topshop, info o ceně v obchodě. Body, Dorothy Perkins, Zoot, 330 Kč. Kabelka, Mango, 799 Kč.

Foto: Topshop

1. Cca 1320 Kč. 2. Cca 1415 Kč. 3. Cca 1450 Kč.

Ležérní elegance a kombinace vzorů

Německá herečka Diane Krugerová, známá například z filmů Troja a Hanebný pancharti, na sebe na rozdíl od Khloe Kardashianové v soukromí nerada upozorňuje. Přesto však v ulicích New Yorku pozornosti fotografů neunikla.

K rozervaným ripped jeansům oblékla jednoduché pruhované triko a kalhoty přepásala černým páskem s pozlacenými detaily. Netradiční byla ovšem volba obuvi. K pruhům zvolila leopardí vzor, a ačkoliv by se vzory měly kombinovat opatrně, celek nakonec působil velmi svěže, zábavně a obyčejně.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Kabelka, Bonprix, 429 Kč. Baleríny, Bonprix, 399 Kč. Triko, Lindex, 399 Kč. Brýle, Bonprix, 219 Kč.

Foto: H&M

1. Úzké kalhoty, 499 Kč. 2. a 3. 999 Kč.

Extravagantně odhalená kůže i průstřihy

Ani Rita Ora, slavná britská zpěvačka, se za sklíčka žlutých brýlí neschovala. Není se čemu divit, její oblečení totiž skrývá doopravdy jen to nejnutnější. Lehká trojúhelníková podprsenka skryla vnady, top z průsvitného materiálu ovšem odhalil vše ostatní.

Inspirace rozvernými 90. léty je vidět na první pohled. A to v podání žlutých sklíček na brýlích, tzv. pilotkách, anebo špičatých, sponou ozdobených lodiček či zapleteného účesu. Dohromady ale celek odpovídá trendům a v kontroverzních ulicích amerického Manhattanu se bez problémů ztratí.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Podprsenka, Pieces, Zoot, 599 Kč. Lodičky, Baťa, 799 Kč. Top z mušelínu, Zuzana Kubíčková, 13000 Kč. Brýle, New Yorker, 219 Kč.

Foto: Levi´s

1. 2. a 3. džíny Levi´s info o ceně v obchodě.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám