Hlavní obsah

Plavky, které ovládly Hollywood

Novinky, ema

Co nosí k vodě hollywoodské hvězdy? Možná budete překvapeni, ale není to zrovna žádná módní sláva. I ty nejslavnější tváře navíc při pobytu u vody odkládají make-up, a tak by je, až na všudypřítomné paparazzi, málokdo poznal.

Foto: Profimedia.cz

Jaké plavky nosí celebrity? Modelka Bella Hadidová zvolila vykrojený jednodílný model, zatímco herečka Lindsay Lohanová šla do rafinovaných průstřihů. Kontroverzní herečka Daphne Joyová titěrnými plavkami vystavila na odiv co nejvíc ze svého těla.

Článek

Ačkoli některé slavné ženy na veřejnosti vystupují sebevědomě a nosí samé vyzývavé oblečky, pro většinu z nich je u vody nejdůležitější relax. Pokud bychom měli hledat nejextravagantnější celebrity v plavkách, pak to budou spíše méně známá jména. Opravdové hvězdy byste na pláži celkem snadno přehlédli. Proč? Vypadají totiž jako úplně normální ženy. S nedostatky i bez nich.

Například Denise Richardsovou (45 let), americkou herečku a bývalou modelku, prozradí nejen zjev, ale i útlá postava. Plavky zvolila bleděmodré, dvoudílné, dalo by se říci zcela tuctové. Díky svěží barvě ale známá herečka působí velmi mladistvě.

Čerstvě zasnoubená modelka Miranda Kerrová (33 let) razí heslo ´V jednoduchosti je krása´. Což v jejím případě není nijak složité. Své perfektní tělo oblékla do klasických černých bikin a rozhodně nešlápla vedle.

Dakota Johnsonová (26 let), představitelka hlavní role ve známém filmu 50 Odstínů šedi, sice nasadila tmavé brýle, prozradily ji ovšem žluté výrazné plavky.

Foto: Profimedia.cz

Denise Richardsová, Miranda Kerrová, Dakota Johnsonová

Zpěvačka s dívčím medovým hláskem, Lily Allenová (31 let), schovává kila navíc v červených jednodílných plavkách s peplum efektem.

To zpěvačka Ellie Gouldingová (29 let) se za kypřejší postavu nestydí a klidně oblékne koupací kousek s geometrickými tvary a hlubokým výstřihem.

Z dam nejstarší Jessica Alba (35 let) se chlubí nejlepší postavou. Zřejmě i proto si může dovolit klasické bílé bikiny s vtipným potiskem - malými ananasy.

Foto: Profimedia.cz

Lily Allenová, Ellie Gouldingová, Jessica Alba

Zpěvačka Christina Milianová (34 let) vypadá díky své drobné postavě stále trochu jako holčička. I proto jí moc sluší jednodílné, obyčejně střižené plavky s leopardím potiskem a k nim dozadu posazená čapka.

Herečku Kate Hudsonovou (37 let) by nenamalovanou poznal na pláži jen její věrný a oddaný fanoušek. Na Havaji vystavila dokonalé tělo v pastelových, světle žlutých plavkách s rafinovanými průstřihy.

Italská modelka Michelle Hunzikerová (39 let) sice má na těle nějaká vylepšení, nicméně postavu modelky nezapře. Maminka tří dětí si se sladěním horního a dolního dílu plavek příliš hlavu nelámala.

Foto: Profimedia.cz

Christina Milianová, Kate Hudsonová, Michelle Hunzikerová

Brazilská modelka Adriana Lima (35) patří mezi celebrity, které propadly trendu netradičních plavek. U ní se tak stalo především díky spodnímu dílu, který má poněkud kontroverzní řešení. O praktičnosti, co se týče například opálení, lze jen spekulovat.

Na rafinovaný koupací oděv vsadila jinak extravagantní členka rodu Kardashianů Kourtney (39 let). Tato žena kypřejších tvarů zvolila průstřihy na bocích, ze kterých se jí ale místy nevzhledně hrnula kůže.

Kate Wrightová (34 let) je sice herečka, ale bohužel nedostala roli v žádném významnějším filmu. Zahrála si ale v televizním seriálu The Only Way is Essex. Extravagance, ve všedním životě i na pláži, je u ní každodenním chlebem.

Foto: Profimedia.cz

Adriana Lima, Kourtney Kardashianová (vlevo), Kate Wrighová

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám