Hlavní obsah

Průhledné rtěnky s květinami uvnitř se staly hitem

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čínská kosmetická značka nesoucí název Kailijumeni zřejmě takový úspěch nečekala. Jejich netradiční výrobek, průhledná rtěnka s květinou uvnitř, se stal okamžitým hitem. Nádherné lesklé rtěnky v sobě kromě květin mají i kousky zlata. Zajímavostí je, že navzdory své průhlednosti rty barví do růžova.

Foto: kailijumei.tictail.com (3x)

Rtěnky zaujmou netradičním obsahem.

Článek

Rtěnky nesou pohádkové názvy, jako například Minutemaid, Doll Powder nebo Barbie Doll. Výrobce na stránkách nabízí i limitované edice, například odstín Hot Pink.

U něj si může zájemkyně přečíst i složení a zjistí, že se ve rtěnce nachází kakaové máslo, rostlinné výtažky, včelí vosk, olivový, hroznový a levandulový olej, kyselina citrónová či pryskyřice. A samozřejmě tři kousky pravých sušených kvítků.

Foto: http://kailijumei.tictail.com/

Čínská značka zaujala originalitou

Výrobek Barbie Doll doporučuje výrobce ženám se suššími rty a vášní pro vůni levandule.

Jen pro romantičky

Bohužel na své si nepřijdou milovnice sytých barev. Rtěnky Kailijumeni mají převážně jen růžovou barvu. Její odstín, což je velmi zajímavé, ale závisí na tělesné teplotě nositelky.

Tyto rtěnky, které se kůži přizpůsobí podobně jako chameleon, se cenově pohybují v rozmezí 600–750 korun za kus.

Foto: http://kailijumei.tictail.com/

Rtěnky se zbarvují po několika minutách v závislosti na tělesné teplotě jejich nositelky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám