Hlavní obsah

Zeštíhlující triky se stylovým letním oblečením

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začíná sezóna minisukní a ultrakrátkých šortek. V létě odhalujeme stále více pokožky, proto je složitější schovat kila navíc. Nicméně s trochou snahy to rozhodně jde i bez sklíčených pocitů. Díky tipům na stylové kousky, které umí postavu opticky zeštíhlit, můžete i v letním oblečení působit pohodově a sebejistě.

Foto: Profimedia.cz

Pár kil si uberete nejen správnými střihy, ale i klínovými podpatky či stahovacími plavkami.

Článek

Pokud vás trápí povislé paže a tílka bez rukávů jsou pro vás tabu, pak jsou řešením topy s rozšířenými rukávy, styl à la 70. léta. Zvonové rukávy jsou zkrátka v kurzu, dokonale tím odvedete pozornost od silnějších nebo právě povislých paží.

Foto: Archiv firem

1. Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. 2. Next, 1215 Kč. 3. Next, 1170 Kč. 4. Next, 1140 Kč. 5. H&M, 699 Kč.

Noste je jako klasický top. Korpulentnější dámy jej mohou zkombinovat s etno kalhotami tříčtvrtečního střihu a doplnit o lodičky nebo šněrovací sandálky.

Foto: Archiv firem

Náhrdelník, Reserved, info o ceně v obchodě. Boty, Reserved, info o ceně v obchodě. Top, Next, 1285 Kč. Kalhoty, New Yorker, 399 Kč. Kabelka, Mohito, info o ceně v obchodě.

Stejný postup můžete aplikovat i na problematické partie v dolní polovině těla. Větší stehna i zadeček skryjte pomocí moderních rovných střihů. Nevadí, pokud nejste sukňový typ.

V takovém případě vezměte za vděk kalhotovou sukní anebo širokými palazzo kalhotami. Upozorníte tak na štíhlý pas a volné nohavice bez problémů zakryjí váš největší mindrák.

Foto: Archiv firem

1. H&M, 899 Kč. 2. Zoot, 1939 Kč. 3. H&M, 849 Kč. 4. H&M, 849 Kč.

I široké střihy mohou působit trendy a stylově. Pokud hledáte na letní večery pohodlný a romantický outfit, oblečte tílko s volnými zády a přes něj přehoďte béžový pléd.

Doplňte meruňkovými kalhotami a sandálky na malém klínku. Zbytek doplňků laďte do oblíbených světlých barev.

Foto: Archiv firem

Náušnice, Takko, 99 Kč. Boty, Deichmann, 649 Kč. Pléd, Esprit, 1199 Kč. Top, Takko, 299 Kč. Kalhoty, H&M, 899 Kč. Kabelka, Takko, 599 Kč.

Pokud je vaše letní dovolená u moře za dveřmi a vy jste stále nestihla shodit těch pár přebytečných kil, místo nesmyslně drastických diet investujte do lichotivých plavek. Samozřejmě je řeč o plavkách jednodílných.

Nejlépe uděláte, pokud vyberete stahovací model s vyztuženými košíčky a kosticemi.

Foto: Archiv firem

1. Bonprix, 779 Kč. 2. Bonprix, 799 Kč. 3. Bonprix, 899 Kč. 4. Lindex, 999 Kč.

Další věcí, která vám pomůže opticky ubrat pár kil, jsou klínové boty. Ty se hodí jak k lehkému pareu přes plavky, tak i k volným šatům, palazzo kalhotám nebo šatům.

Se sandálky na platformě rozhodně nic nezkazíte, ať už je obujete k jakémukoli něžnému, ženskému outfitu.

Foto: Archiv firem

1. Deichmann, 599 Kč. 2. Baťa, 399 Kč. 3. Deichmann, 699 Kč. 4. Humanic, 1699 Kč. 5. Tamaris, Zoot, 1799 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám