Hlavní obsah

Móda na Grammy uchvátila jednoduchostí, barvami i průstřihy

Novinky, ema

Hudební ceny Grammy ovládla ve velkém mladičká zpěvačka Taylor Swiftová. Překvapila nejen novým účesem, ale i originálně řešenou róbou. Ta patřila mezi barevnější, ale i odvážnější šaty večera.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Móda na udílení cen GrammyVideo: Reuters

 
Článek

Úsporný top bez ramínek s délkou nad pupík doplnila Swiftová dlouhou, do pasu sahající sukní s vražedným rozparkem. Součástí sukně byly kalhotky ve stejné barvě, tedy trend, který je na červených kobercích k vidění čím dál častěji.

Róba zpěvačky, která si z udílení hudebních cen odnesla ocenění za album roku, nejlepší popové a hudební video, pochází z ateliéru Versace. Zlaté páskové lodičky pak z dílny obuvníka Stuarta Weitzmana.

Růžovou róbu vynesla zpěvačka Ellie Gouldingová, ta vybírala u Stelly McCartneyové, a také Florence Welchová. Ta dostála svému osobitému stylu a oblékla šaty s motivem hvězdné oblohy od značky Gucci.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačky Ellie Gouldingová, Taylor Swiftová, Florence Welchová.

Těhotná modelka a manželka hudebníka Johna Legenda Chrissy Teigenová ukázala bříško v šatech s efektní kápí od Yousefa Al-Jasmiho. Herečka Kaley Cuocová, známá ze seriálu Teorie velkého třesku, vsadila na bílý overal od designéra Naeem Khana.

Celebrita Carly Steelová vybrala panenkovské šaty poseté květinami, které lichotily postavě a skvěle seděly s účesem i make-upem.

Foto: Profimedia.cz

Chrissy Teigenová, Kaley Cuoco, Carly Steelová.

Na dramatickou rudou s černými akcenty vsadila americká zpěvačka Rhiannon Giddensová, šaty s kobercem splývaly její mladé kolegyni Arianě Grande. Držitelka a výherkyně třetí ceny Grammy Angelique Kidjová zvolila exotický kostýmek s turbanem. V eleganci červeného koberce s noblesou obstála.

Foto: Profimedia.cz

Rhiannon Giddensová, Ariana Grande, Angelique Kidjo

Na zářivě žlutou byla radost pohledět v podání zpěvačky Lianne La Havas, na oficiální party před zahájením Grammy oblékla krátké šaty s ostře žlutou i bývalá partnerka herce Orlanda Blooma, modelka Miranda Kerrová.

Vanesse Simmonsové sice dekolt téměř přetékal, nicméně vše zachránila andělským make-upem, dohladka vyžehlenými vlasy a krásnou róbou s jemnou vlečkou.

Foto: Profimedia.cz

Lianne La Havas, Miranda Kerrová, Vanessa Simmonsová.

Šaty v barvě petroleje vynesla country zpěvačka Kacey Musgravesová. Poctu zesnulému Davidu Bowiemu vzdala svým oděvem ikonická zpěvačka Lady Gaga. Šaty z dílny návrháře Marca Jacobse by jeho oku i stylu jistě lahodily, stejně tak jako soubor písní, které na slavnostním předávání gramofónků zazpívala.

Nestárnoucí herečka Jane Seymourová zvolila jednoduchý, avšak efektivní střih. Dala tak ve svých neuvěřitelných 65 letech vyniknout štíhlým, pevným pažím i krásně tvarovaným nohám.

Foto: Profimedia.cz

Kacey Musgraves, Lady Gaga, Jane Seymourová.

Ani třpytky na červeném koberci nechyběly. V podobě šatů s netopýřími rukávy (Keltie Knightová), ale i nádherně upnuté róby, kterou oblékla Selena Gomezová a stala se tak jednou z nejlépe oblečených hvězd večera. Overal zvolila modelka Nicole Trunfiová, která si jej vzhledem ke své dokonalé postavě může bez problémů dovolit.

Foto: Profimedia.cz

Keltie Knightová, Selena Gomezová, Nicole Trunfiová.

Černá byla nejčastější barvou večera. V kontroverzní podobě ji oblékla Skylar Greyová i Demi Lovatová, které dávaly na obdiv co nejvíce kůže.

Naopak pěvecká ikona Adele pomocí černé zvýraznila kila, která v poslední době úspěšně shazuje.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačky Skylar Grey, Adele a Demi Lovato se zahalily do černých rób.

Podobný střih šatů, který odhaluje kůži v oblasti bříška, zvolila herečka Anna Kendricková, ale i modelky Alessandra Ambrosiová a Bella Hadidová.

Obě modelky v působivých střizích předvedly neuvěřitelně dlouhé nohy i dramaticky dlouhé výstřihy. Nuda se v jejich podání černé tedy rozhodně nekonala.

Foto: Profimedia.cz

Anna Kendricková, Alessandra Ambrosio, Bella Hadid.

Reklama

Výběr článků

Načítám