Hlavní obsah

Barevné kombinace, které rozzáří všední dny

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nebojte se nošení výrazných barev. Naopak. Noste jich hned několik dohromady. Příjemně rozzáří váš den, a navíc díky výrazným odstínům už nebudete potřebovat žádné další doplňky. Zkuste barevný minimalismus.

Foto: Profimedia.cz

Barvy zimě sluší.

Článek

Skautský oddíl

Velmi výrazným trendem letošního roku jsou košile s vázáním pod límcem. A nemusí se nosit jen s kalhotami. Zkuste kombinaci světle modré skautské košile se žlutou sukní áčkového střihu. Místo saka vezměte za vděk černým svetrem s koženkovou kapsou, ze kterého bude límec s vázankou i kapsami vykukovat.

K outfitu se nehodí žádné extravagantní doplňky. Proto jako obuv volte buď černé oxfordky, nebo klasické lodičky. Díky koženkové výšivce můžete doplňky ladit buďto do semiše, nebo využít koženku či hladkou useň.

Foto: Archiv firem

Svetr, Zara, 899 Kč. Lodičky, Aldo, 2399 Kč. KOšile a sukně, obojí Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

Barevná souhra

Pohrajte si s motivy, nebojte se do barevné hry zapojit i výšivky a vzory. Černou tuniku z hedvábného mušelínu z lehké pavučinky oblečte k tmavě modrým šponovkám se zkrácenou délkou nad kotníky.

Skvělou souhru zajistí žlutý vlněný kabát s výraznými kapsami. Dokonale celek doladí červené nazouvací espadrilky.

Foto: Archiv firem

Balerínky, Toms, 1510 Kč. Hedvábný mušelínový top, Zuzana Kubíčková, 8000 Kč. Vlněný kabát, Mango, 2999 Kč. Modré kalhoty, Mango, 1199 Kč.

Něžná lososová

Pokud se vám nechce do extravagantních kombinací, svěřte se jemným, romantickým odstínům. Použijte k tomu světlou lososovou barvu. Slaďte teplákovité kalhoty s pytlovitým pasem, společně s kratším, krajkou zdobeným topem ke krku. V zimě navíc zahřeje svetr z měkoučkého materiálu.

Pro chic kancelářský look zvolte tříbarevné boty na podpatku, kde barevný mišmaš tvoří sytě oranžová, béžová a černá.

Foto: Archiv firem

Kalhoty, F&F, 599 Kč. Top, F&F, 529 Kč. Svetr s výstřihem, DKNY, 7500 Kč. Lodičky, Zara, 999 Kč.

Nadčasový styling

Červený kabát není ničím neobvyklý, v ulicích je vidět poměrně často. Zkuste jej ale spojit s netradičně brčálově zeleným krajkovým topem a bílou kalhotovou sukní. I do společnosti se budou hodit leopardí mokasíny, které v případě honosné akce můžete vyměnit za lodičky.

Díky univerzálním barvám a absenci doplňků mohou být lodičky zlaté, stříbrné nebo je může zdobit klidně opět zvířecí vzor.

Foto: Archiv firem

Kabát, Zara, 2599 Kč. Boty, Mango, 999 Kč. Krajkovaná halenky, H&M, 949 Kč. Bavlněná kalhotová sukně, Zuzana Kubíčková, 5100 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Jak ozvláštnit obnošené svršky

Jak si na začátku roku oživit šatník, aniž bychom utrácely desetitisíce? Stačí pár malých fint, které naší skříni vdechnou doslova nový život.

V Bratislavě se otevírá vysoká škola módy

Od září letošního roku budou moci na tříleté bakalářské studium v Bratislavě v oboru Produktový manažer pro módní marketing a design nastoupit zájemci o práci...

Výběr článků

Načítám