Hlavní obsah

Nejpohodlnější módní trend současnosti

Novinky, ema

Z postele rovnou do práce a za povinnostmi. I tak si lze vyložit nejnovější trend, který přichází z přehlídkových mol známých značek a kopírují jej i fashion blogerky. Jde o pyžamo, respektive jeho části, které zevšedněly natolik, že se začínají nosit i do společnosti.

Foto: Profimedia.cz

Z postele rovnou na schůzku? Pokud se prosadí nový trend, nebude to žádnou výjimkou.

Článek

Na nový módní trend okamžitě reagovala milánská značka For Restless Sleepers (F.R.S.), která na nic nečekala a uvedla pyžamové kolekce. Ty ovšem v žádném případě nejsou určeny do postele.

Pyžamo k podpatkům

Nejlépe uděláte, pokud typický saténový top s klopami a knoflíčky zkombinujete se širokými kalhotami a podpatky. To módní blogeři označují za maximální a velmi snadno nositelný trend.

Někdo se nebojí kombinovat hedvábné kalhoty a košili nebo top, jiný volí jeden nebo druhý kousek. Jak už bylo řečeno, pokud se rozhodnete pro tento trend, nebojte se saténovou košili zkombinovat se sukní do pasu, širokými jednoduchými kalhotami nebo úzkými skinny. K ležérnímu vzhledu pyžamových kousků vypadají velmi dobře jehlové podpatky.

Nový trend současnosti?

Pyžamové prvky představily ve svých kolekcích i značky Michael Kors, Valentino nebo Rag & Bone. Je tedy pravděpodobné, že tento trend, jeden z nejpohodlnějších vůbec, bude brzy k vidění i v českých ulicích.

Foto: Profimedia.cz

Louise Redknapppvá

Foto: net-a-porter.com

Milánská značka F.R.S For Restless Sleepers uvedla vrtla do módního průmyslu s pyžamovou módou, která je nositelná a velmi módní. Charakterizují jí vytříbené materiály, nositelnost a pohodlí.

Foto: Profimedia.cz

Heidi Klumová

Foto: Profimedia.cz

Jackie JS Lee

Foto: Profimedia.cz

Noční košilka v podání značky Rag & Bone

Foto: Profimedia.cz

Rag & Bone

Foto: Profimedia.cz

Top s klopou a knoflíky uvedla i značka Rag & Bone

Foto: Profimedia.cz

Módní návrhář Ashish do své kolekce uvedl pyžamo s flitry. Jak jinak než na denní nošení.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám