Hlavní obsah

Zimní outfity celebrit

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na chladné počasí se připravuje téměř celý svět. Do boje se zimou se tak musely vybavit i slavné tváře. A protože módní trendy udávají hlavně celebrity, je na čase podívat se na to, co letos odhalily jejich zimní šatníky.

Foto: Profimedia.cz, Archiv firem

Styl podle Liv Tylerové: Klobouk, Marks&Spencer, 899 Kč. Kabelka, F&F, 569 Kč. Kabát, F&F, 1889 Kč. Kalhoty, F&F, 329 Kč.

Článek

Populární herečka Liv Tylerová oblékla letos oblíbený a velmi populární střih kabátu. Protože je svršek sám o sobě díky světle hnědé barvě dost výrazný, není třeba jej doplňovat o další nápadnější prvky. Před chladem i deštěm ochrání klobouk s velkou krempou, nezbytnosti schová kabelka s třásněmi.

V hlavní roli kozačky a pončo

Katie Price, známá také pod pseudonymem Jordan, je televizní osobnost a příležitostná herečka a modelka. Do podzimních plískanic se vybavila jedním z největších trendů letošního roku: kozačkami nad koleno.

Vysoké jezdecké boty doplnila trendy pončem a úzkými džínami. Pokud se pokusíte napodobit tento styl, můžete klidně místo černých zvolit tmavě hnědý model. K nim pak kárované pončo a hnědou kvalitní koženou kabelku.

Foto: Profimedia.cz, Archiv firem

Katie Price. Kozačky, CCC, 1199 Kč. Kalhoty, Topshop, info o ceně v obchodě. Kožená kabelka, DKNY, 8030 Kč. Pončo, Topshop, info o ceně v obchodě.

Od hlavy až po paty v teple

Modelka s českými kořeny Karolina Kurková nechala v jednoduchém modelu vyniknout své ultra štíhlé nohy. Ty zahalila do semišových úzkých kalhot a jejich délku podpořila koženými kotníčkovými kozačkami a menším podpatkem.

Kabát zastoupila oversized bunda s širokým límcem a vlasy zakryla bílá čepice. K podobnému outfitu se hodí kabelka téměř jakékoliv barvy, nic nezkazíte, pokud zvolíte neutrální šedou.

Foto: Profimedia.cz, Archiv firem

Karolina Kurková. Čepice Vero Moda, Zoot, 469 Kč. Kožené boty, Baťa, 2599 Kč. Kožich, Orsay, info o ceně v obchodě. Kabelka LYCD, Zoot, 1299 Kč. Legíny, Topshop, info o ceně v obchodě.

Černá eminence

Britská celebrita Denise Van Outenová zřejmě neměla náladu na barvy. Sama je ovšem důkazem toho, že jednoduché kombinování nemusí být nudné. Černé legíny a obyčejné nízké boty ozvláštnila chlupatým šálem a elegantním šedým kabátem.

Na předloktí pak zavěsila kvalitní černou kabelku. Kombinace, která v chladných dnech rozhodně neurazí ani nenadchne, ale zahřeje.

Foto: Profimedia.cz, Archiv firem

Denise Van Outenová. Šál, Marks&Spencer, 1099 Kč. Kabelka Deliberti, Fashion Arena, 2303 Kč. Kabát, New Yorker, 999 Kč. Tenisky Vans, Destroy, info o ceně v obchodě.

Kombinace podzimních barev

Nejkrásnější žena roku 2014 a držitelka Oscara Lupita Nyong'oová si pohrála s kombinováním čistě typických podzimních barev. Ačkoliv na červených kobercích vynáší veselé, sytě barevné honosné róby, v civilních outfitech se drží zkrátka. Přesto ale nepostrádají originalitu.

Skvěle vypadá kombinace tmavě vínového svetru společně se skládanou sukní, silnými silonkami a moderními kotníčkovými kozačkami na silnějším podpatku. Celek doplňuje elegantní klobouk a šátek v hořčicové barvě.

Foto: Profimedia.cz, Archiv firem

Lupita Nyong'oová. Klobouk, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Boty, Fashion Arena, xx Kč. Rolák, Lindex, 699 Kč. Skládaná sukně, Lindex, 1499 Kč.

Reklama

Související články

Podzimní móda v podání českých celebrit

I české hvězdy mají smysl a cit pro módu. Svoje podzimně laděné outfity proto vynesly na několik akcí, které se v poslední době konaly v centru metropole.

Roláky aneb až po krk v teple

Roláky sluší ženám bez ohledu na věk, figuru i styl. Zalíbení v těchto praktických střizích našla ikona a sex symbol Marilyn Monroe. Ta roláky, které byly až...

Jak nosit šály a šátky

Šály a šátky mají nejenom tu funkci, že v chladném počasí zahřejí a ochrání krk a dekolt před prochladnutím. Mohou být také velmi stylovým, nadčasovým...

Výběr článků

Načítám