Hlavní obsah

Khaki outfit třikrát jinak

Novinky, Eva Dvořáková

Khaki, tedy směs zelené a hnědé barvy, je známá především tím, že se používá pro maskování v armádě. I proto je oblíbená především v módním průmyslu v notoricky známém army stylu, pro který je tento styl inspirací. To ale neznamená, že se khaki nosí jen ke sportovním kombinacím. Vynést ji můžete v několika barevných kombinacích na několik možných způsobů i příležitostí.

Foto: Profimedia.cz

Podzim vybízí k nošení khaki odstínů.

Článek

Nekombinujte barvu khaki s příliš výraznými odstíny a vzory. Držte se spíše při zemi. Nejlépe si rozumí se zemitými tóny, a pokud váš šatník obývá především černá, bílá a odstíny šedé, nebudete mít nejmenší problém do „hry” zařadit i khaki barvu.

Černá v pánském stylu

Vládne ve vaší skříni výhradně černá barva? Tak to nemusíte mít obavy s kombinováním khaki odstínů. Vyzkoušejte pánský styl a k úzkým khaki kalhotám oblečte dlouhou košili. Základem šatníku letošního podzimu je dlouhé hřejivé pončo, pánským prvkem hrajícím prim jsou kožené polobotky. Vše doplňte kvalitní koženou kabelou na rameno.

Foto: Archiv firem

Dlouhá košile Only, 969 Kč, Zoot. Kabelka, s.Oliver, 2199 Kč. Boty, Aldo, 1939 Kč. Přehoz, s.Oliver, 1699 Kč. Khaki džíny Haily´s, Zoot, 749 Kč.

Pokud vás čeká večerní party, jednoduše vyměňte kabelu za černé psaníčko a místo nízkých botek obujte jehlové podpatky. K tomuto outfitu se bude hodit jemně nalíčená tvář s jasně červenými rty.

Bílá elegance

Něžná bílá v kombinaci s khaki vytvoří romantickou souhru. Pouze ale v případě, když je budete kombinovat s citem. Elegantního vzhledu docílíte nejen pomocí bílých kalhot a kabely, ale především i správně zvolenými doplňky.

Foto: Archiv firem

Volný top Only, Zoot, 689 Kč. Náhrdelník, s.Oliver, 999 Kč. Klobouk Only, Zoot, 749 Kč. Kabelka, O chic, 1680 Kč. Hodinky, Komono Estelle Monte Carlo, Kč, Freshlabels. Kalhoty, s.Oliver, 2199 Kč.

Vyzkoušejte dekolt ozdobit nádherným masivním zlatým náhrdelníkem, a na zápěstí zapnout hodinky s perleťovým ciferníkem. Pomyslnou korunu outfitu dodá béžový klobouk.

Proti šedi ulic

Šaty a tenisky už dávno nejsou módním tabu, spíše naopak. Nebojte se je proto sladit dohromady, a to například s pomocí šedé. Je na vás, zda zvolíte světle šedou, tmavou, nebo žíhanou. Všechny se ke khaki hodí.

Šaty mohou být krátké, v army stylu, nebo v rovném střihu s délkou pod kolena.

Foto: Archiv firem

Mikina, Mango, 599 Kč. Tenisky Nike, Answear, 1999 Kč. Sportovní taška, Levi´s, xx Kč. Šaty, New Yorker, 699 Kč.

Tento pohodlný outfit svádí k doladění pomocí velkého koženého vaku, nebo sportovní tašky přes rameno. Na chladnější večery se nebojte doladit bundou z tmavého denimu, nebo černým křivákem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám