Hlavní obsah

Jak kombinovat barevnou kabelku

Novinky, Eva Dvořáková

Už vás nudí vaše oblíbená černá kabelka a ráda byste vyzkoušela něco nového a neotřelého? To přímo vybízí vybrat si ze široké škály barevných tašek, které obchody nabízejí snad ve všech ročních obdobích.

Foto: Profimedia.cz

Nebojte se outfit ozvláštnit barevnou kabelkou.

Článek

Společně s podzimními kolekcemi křiklavě žluté a růžové kousky střídají podstatně umírněnější odstíny oblíbených doplňků. Najdete kabely v jemné bronzové, meruňkové či zlaté barvě, krémové, ale i bílé či všechny odstíny pastelových barev.

Hlavně pohodlně

Přivítejte podzim ve znamení pastelů. Neváhejte a investujte do kvalitního, dlouhého vlněného podzimního kabátu. Pokud si spíše než v extravaganci libujete v pohodlí, vyzkoušejte nový typ elastických džínsů s asymetrickými šedivými pruhy a na nohy obujte oblíbené tenisky, třeba s holografickými částečkami.

Kabelu zvolte buď čistě šedou, bleděmodrou, bílou, anebo volte kombinace všeho dohromady. Nehty nalakujte na bílo, nebo laďte s odstínem zvolené kabelky.

Kabát, s.Oliver, 4799 Kč. Kabelka LYDC, Zoot, 1399 Kč. Džíny, Levi´s 711, info o ceně v obchodě. Boty Adidas Originals Superstar, Adidas, 2399 Kč.

Nedbalá elegance

Vylaďte se do barev spadaného listí. Podzimní kolekce v obchodech lákají k nákupům toho, co bude ke konci roku in. Nalaďte se na bohémskou vlnu a k bílé kabelce se zlatými akcenty oblékněte šaty střihem připomínající halenu, vyšší kotníkové boty s hadím vzorem a letos tolik moderní pončo.

Vše doplňte buď dlouhými zlatými náušnicemi, masivními prsteny, nebo visacím náhrdelníkem. Doplňky rozhodně šetřit nemusíte.

Foto: Archiv firem

Boty, Aldo, 2999 Kč. Pončo, Mango, 799 Kč. Kabelka, DKNY, info o ceně v obchodě. Šaty, mango, 1199 Kč.

Pozor na doplňky

Nechcete se ani v nepříznivém počasí vzdát tolik oblíbené sukně? Není třeba. Místo krátké ale zvolte sukni po nebo pod kolena. Pokud se odvážíte kombinovat, nebojte se zvolit barvu červenou, bílou, černou a hnědou.

Foto: Archiv firem

Svetr, e.Oliver, 2499 Kč. Boty na podpatku, Also, 2999 Kč. Kabelka Mat&Natt, Urbanlux, info o ceně na webu. Sukně, Adidas Originals, 1899 Kč.

Celek můžete doplnit ještě o semišový hnědý klobouk či dlouhý krémový, nebo černý kabát. Co se týče doplňků, raději střídměji. Tolika barvám najednou by i jeden nevhodně zvolený doplněk mohl stylisticky uškodit.

Může se vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám