Hlavní obsah

Móda do školních lavic

Novinky, Eva Dvořáková

Zanedlouho bude konec dvouměsíčních letních prázdnin, což pro mnoho dětí znamená jediné: zpátky do školek a školních lavic. Zpříjemněte dětem první školní den třeba novým oblečením.

Foto: Marks&Spencer

Prvního září zasednou děti do školních lavic. Spoustu předškoláků pak čeká mateřská škola. Ilustrační foto

Článek

Prvního září se znovu po dvou měsících zaplní školní lavice. Na svůj velký den se ale jistě budou připravovat nejenom prvňáčci, ale i děti z vyšších ročníků.

Módní dětské oblečení může v posledních letech konkurovat tomu dospěláckému. Na děti se myslí stále víc a víc. Pořiďte svým holčičkám šaty nebo tuniku s jejich oblíbeným zvířetem, princeznou, na pískoviště a do parku se zase hodí dětské džínové lacláče. Krásný a jednoduchý outfit vykouzlíte pomocí barevných legín a obyčejného trička.

Foto: Archiv firem

Zleva: Džínové lacláče, H&M, 599 Kč. Dětské legíny 2 kusy (růžové a červené), Tchibo, 279 Kč. Růžové šaty, H&M, 129 Kč.

Foto: Archiv firem

Balerínky s gumou, F&F, 279 Kč. Bílé triko, zara, 129 Kč. Sukně, Lindex, 349 Kč. Legíny, F&F, 349 Kč.

Parádivé slečny jistě ocení bohatou nabídku krásných tunik s potiskem pohádkových i animovaných postav, krásné baletní sukýnky či pohodlné baleríny a střevíčky. Punčocháče už dávno nejsou tak oblíbeným zbožím, a to především v létě, na pultech obchodů se stále častěji objevují elastické legíny různých materiálů i vzorů.

Foto: Archiv firem

Tunika s Mickey Mousem, Lindex, 399 Kč. Boty, H&M, 249 Kč. Sako Gant, Fashion Arena, 1899 Kč. Legíny, lindex, 249 Kč.

Foto: Archiv firmy

Chlapec: Džíny, 349 Kč. Bunda, 799 Kč. Dívka: Boty, 279 Kč. Sukně, 329 Kč. Vše F&F.

Mnoho rodičů po návratu z letních dovolených zjistí, že jejich děti ze všeho oblečení vyrostly. Je tedy na čase vyrazit na nákupy. Velkou výhodou, která spasí i finančně vyčerpané rodiče je, že v obchodech ještě stále probíhají letní slevy. Pokud marně sháníte hlídání, pak vězte, že velké módní řetězce mnohdy nabízí dětské, a to i zlevněné oblečení na svých internetových stránkách.

Foto: Archiv firem

Zleva: Zelené kalhoty, H&M, 499 Kč. Tričko s dlouhým rukávem, H&M, 129 Kč. Džíny, Tchibo, 399 Kč.

Pokud máte raději elegantnější styl, oblečte svou ratolest do košile s dlouhými nebo krátkými rukávy a svetříku. Tato kombinace udělá i z malých chlapců roztomilé svůdníky. Do teplejšího počasí se hodí džínové kraťasy a rodiče i dítě samotné jistě ocení tenisky bez tkaniček.

Foto: Archiv firem

Kraťasy, Lindex, 699 Kč. Boty, F&F, 329 Kč. KOšile s dlouhým rukávem Paris Kids, Fashion Arena, 550 Kč. Šedý svetr Primigi, Fashion Arena, 475 Kč.

Starší chlapci více než autíčka a dinosaury ocení drsnější motivy. Jestliže touží po frajerském tričku, ideální jsou motivy s lebkou nebo potisky, kšiltovka a bílé tenisky. Dospívající kluci by taktéž mohli ocenit džíny s kšandami, které mohou být jak praktickým, tak i estetickým doplňkem.

Foto: Archiv firem

Kalhoty, Lindex, 799 Kč. Tričko, F&F, 189 Kč. Kšiltovka, Zara, 249 Kč. Tenisky, F&F, 529 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

  • pořiďte pro své děti moderní a pohodlné oblečení

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám