Hlavní obsah

Módní přehlídka pod vodou nabídla divákům neuvěřitelnou podívanou

Novinky, ema

Velmi netradiční módní přehlídku nabídla ruská módní návrhářka Jana Nedzvetskaya. Tu nazvala Harmagedon a modelky šaty prezentovaly na mole, na jehož konci skočily do vody. Teprve pak odstartovala neuvěřitelná show.

BEZ KOMENTÁŘE: Módní přehlídka pod vodou

 
Článek

Jako mořské víly vypadaly modelky, které předváděly šaty z kolekce ruské návrhářky. Modely, které na mole možná nevypadaly až tak zajímavě, ve vodě rozehrály skutečně úchvatnou podívanou.

Video z módní přehlídky je pohádkové, ovšem běžného diváka nenapadne, kolik práce za přípravou takové módní show muselo být. Na přípravách přehlídky se začalo pracovat už rok před jejím oficiálním zahájením. Modelky měly dokonce trenérku, Alinu Abuzyarovou, která je učila, jak správně pózovat pod vodou, píše c-heads.com.

Snová, velmi ženská, elegantní a romantická kolekce tak pod vodou ještě více vynikla a pozdvihla módní kolekci téměř na umělecké dílo. Poté, co modelky ladně seskočí do vody, pod hladinou předvádějí tvrdě natrénované pózy, které zachytil fotograf. Pro novou kolekci ruské návrhářky tak vzniklo podvodní portfolio, na první pohled jakoby předvedené mořskými pannami.

V kolekci byly k vidění převážně šaty v hippie a boho stylu, rozevláté průsvitné hedvábné materiály a nechyběly ani svatební šaty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám