Hlavní obsah

Nejžhavější módní trend připomíná 70. léta

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo jiný by měl udávat módní styl než návrháři ruku v ruce s celebritami. Nejžhavější trendy letošního roku, mezi které rozhodně patří inspirace 70. lety, nejlépe vyniknou především na krásných dámách. Hollywood nosí geometrické vzory a módu, která ne náhodou připomíná retrostyl.

Foto: Profimedia.cz

Černobílá není nuda. Zkuste ji v kombinaci s geometrickými ornamenty.

Článek

Zalistujte tím nejlepším z geometrie a inspirujte se tím, co oblékly slavné dámy.

Foto: Profimedia.cz

Brooke Burke-Charvetová

Zkuste to rafinovaně. Geometrické vzory schované do záplavy pestrých barev, to je přesně to, co si žádá slunečné počasí.

Skvěle vypadají volné šaty stáhnuté v pase jemnou stuhou nebo páskem. Pokud se doladí páskovými sandálky na podpatku, ještě více se zvýrazní ženskost modelu.

Foto: Profimedia.cz

Dianna Agronová

Obyčejné bílé šaty s nepravidelným černým potiskem se hodí spíše na formální příležitosti. Slaďte je se sáčkem a černými balerínami nebo botami na silnějším podpatku.

Foto: Profimedia.cz

Heidi Klumová

Topmodelka Heidi Klumová, obklopená neustále nejlepšími stylisty, si díky své dokonalé postavě mohla dovolit šaty v tělové barvě, které jí sedly jako druhá kůže.

Asymetrický střih šatů by za normálních okolností rozšiřoval, ovšem majitelky dokonalé postavy si jej bez rozmýšlení mohou obléknout. V černé barvě by ale slušel i ženám silnější postavy, které by naopak mohly nedokonalosti rafinovaně zakrýt.

Foto: Profimedia.cz

Elle Macphersonová

Nestárnoucí Elle Macphersonová zvolila místo klasické černobílé nebo modrobílé kombinace proužky ve vínovofialových odstínech. Tyto barvy velmi sluší odstínu její pleti a spolu se šněrovacími botami na podpatku a s černou kabelou s třásněmi rozbíjejí formálnost outfitu.

Foto: Profimedia.cz

Paris Hiltonová

Barevná rafinovanost geometrie platí i v případě dědičky hotelového impéria, slavné Paris Hiltonové. Dokonalou postavu nezkazí téměř žádný outfit, ovšem v tomto případě je barev i vzorů až moc.

Foto: Profimedia.cz

Rihanna

Zpěvačka Rihanna zvolila, stejně jako Elle Macphersonová, proužky. Ovšem daleko víc rafinovaně. Růžovočervené obdélníky zakrývaly jen to nejnutnější, zatímco bílá místa nechávala prostor pro představivost.

Vcelku povedený model bez zbytečné provokace s naprosto zvládnutým stylingem a minimem doplňků.

Foto: Profimedia.cz

Cameron Diazová

Cameron Diazová v pruhovaných černo-červených šatech působí velmi něžně, spíše jako školačka ze střední než jako jedna z nejlépe placených hereček. Dvaačtyřicetileté herečce sluší méně vzorů a spíše usedlejší a elegantní styl.

Foto: Profimedia.cz

Kate Hudsonová

Herečka Kate Hudsonová zvolila večerní róbu se složitým geometrickým vzorem a trefila se rovnou do černého.

Zajímavé je řešení peplum topu společně s rozvržením geometrické aplikace, která se zaměřila především na střed těla. Spodek sukně zůstal efektivně téměř bílý, kromě pár zbloudilých černých čar.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám