Hlavní obsah

Amal Clooneyová aneb Módní ikona, kterou stojí za to sledovat

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Amal Clooneyovou, za svobodna Amal Alamuddinovou, donedávna ještě nikdo neznal. To se ale změnilo, když vyšlo najevo, že je přítelkyní hereckého sex idolu George Clooneyho. V roce 2014 si sympatická právnička původem z Libanonu herce vzala. A rázem ji začal sledovat celý svět.

Foto: Profimedia.cz

Amal Clooneyová

Článek

Trendy maxi vesta

Amal Clooneyová je velmi často oslavována pro svůj módní styl. Její práce sice vyžaduje společenské odívání, nicméně ve svém volném čase preferuje pohodlné džíny a moderní nadčasové kombinace.

V tomto případě zvolila džíny rovného střihu, doplnila je obyčejným topem a botami na podpatku s otevřenou špičkou. Roli módní ikony potvrdila oversized vestou, která obyčejnému outfitu dodala punc jedinečnosti.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Bílá vesta, F&F, 699 Kč. Top, Harley Davidson, info o ceně v obchodě. Džíny, Mohito, info o ceně v obchodě. Nazouváky, Baťa, 2399 Kč.

Hlavně ne černobíle

Právnička, aktivistka a spisovatelka. Tedy žena mnoha tváří. I proto její šatník musí obsahovat luxusní společenské kousky. Amal je ale dokonalým příkladem toho, že nic nemusí být černobílé.

Zkuste se do kanceláře inspirovat kombinací úspěšné právničky v podobě dlouhé pouzdrové sukně s páskem a délkou sahající pod kolena, sytě oranžové halenky a světlých bot na podpatku. Do ruky pak vezměte oblíbenou černou kabelku.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Lodičky, Salamander, info o ceně v obchodě. Top, F&F, 469 Kč. Kabelka Roccobarocco, Answear, 1599 Kč. Sukně, Topshop, info o ceně v obchodě.

Módní ikona

Dokonalý styling za pár minut vytvořila manželka George Clooneyho pomocí rozervaných tmavě modrých džínsů v kombinaci s hnědým topem a světle béžovou koženou bundičkou.

Kabelku je dobré sladit s topem a na nohy obout například moderní dřeváky s hadím vzorem. Amal Clooneyovou se doopravdy vyplatí sledovat. Její módní kombinace a outfity jsou vždy vyšperkované k dokonalosti.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Džíny, Takko, 799 Kč. Bunda, New Yorker, 899 Kč. Dřeváky, Topshop, info o ceně v obchodě. Hnědé body, Mango, 449 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám