Hlavní obsah

Dlouhé sukně a šaty pro maximální pohodlí

Novinky, Eva Dvořáková

Sukně a šaty jsou v létě nepostradatelnou položkou v šatníku mnohých žen. Ty, které svou délkou sahají pod kolena nebo až po kotníky, skýtají neocenitelné pohodlí. Vyzkoušejte je také, nebojte se jednobarevné klasiky i exotických vzorů.

Foto: Archiv firem

K létu patří veselé barvy. Využijte světle tyrkysovou, limetkově zelenou nebo se zahalte do něžně sněhobílého modelu. Zleva: Mango, Bonprix, Mango

Článek

Neláká vás divočina a raději se držíte osvědčených barev a střihů? Místo klasických tmavých tónů zkuste letní zelenou nebo starorůžovou, přičemž sukni můžete doplnit například moderním topem s květinovým potiskem.

Trefou do černého mohou být i maxišaty s geometrickým vzorem, které okamžitě upoutají pozornost. Na večerní akci je nezapomeňte doplnit třeba barevným sáčkem a zajímavými sandály.

Foto: New Yorker

V kurzu jsou pastelové barvy, ale i geometrické vzory.

Máte odvahu vyzkoušet něco nového? Nebojte se obléknout do sytě barevných šatů s geometrickými prostřihy nebo vyzkoušejte tmavě zelenou batiku.

Pokud vám jsou nejmilejší nepříliš rozevláté sukně, oblékněte úzké vzorované šaty na špagetových ramínkách, na kterých se promítá hned několik veselých letních barev dohromady.

Foto: Zleva: Elisha, Takko, Bonprix.

Nebojte se ani vzorů a výrazných barev!

Hledáte minimalismus a nadčasovost? Vsaďte na modely, které prošly rukama šikovných návrhářů.

I v Česku při troše snažení najdete pár opravdu precizních umělců, kteří tvoří nositelné a nadčasové kousky. A nemusíte zaplatit statisíce.

Foto: Archiv firem

La Femme Mimi, Leeda, La Femme Mimi.

Klasika je základ, který nikdy nevyjde z módy. Černou barvou, i co se týče dlouhých splývavých maxišatů nebo sukně, rozhodně nic nezkazíte. A to jak v kombinaci s džínovinou, tak i světlým topem. Navíc je to vždy sázka na jistotu.

Pokud vás tedy barvy a vzory nechávají chladnými, nebojte se vyrazit v celočerném kousku. Další výhodou je také to, že nemusíte řešit, s čím šaty nebo sukni sladíte. K černé se totiž hodí skoro všechno.

Foto: Zleva: Mango, Bonprix, H&M

Černou můžete obléci samotnou v podobě nařasených šatů, které se perfektně hodí na večer, tak i do street stylu společně s tmavě modrou džínovou bundou. Pokud chcete vsadit na klasiku, nebojte se využít černé maxisukně ve spojení s bílým topem.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Může se vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám