Hlavní obsah

Claudia Schifferová a její britský styl

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Claudia Schifferová je bezesporu jedna z nejznámějších supermodelek světa. Ačkoliv je původem z Německa, se svým manželem a třemi dětmi žijí převážně v Británii. I díky tomu se její volnočasový styl skládá především z dlouhých kalhot a lehkých svetříků.

Foto: Profimedia.cz

Claudia Schifferová.

Článek

Volný střih

Elegantně a stylově vypadá kombinace rozšířených kalhot se zvonovými nohavicemi a zlatého pleteného svetru volného střihu. Pod rozšířený spodek kalhot se krásně vejdou boty na klínku, proto je tento model vhodný jak pro ženy, které si chtějí přidat pár centimetrů k dobru, tak i pro ty, které je nepotřebují, a proto mohou na nohy obout sandálky. Pokud máte silnější stehna, volte kalhoty širokého, avšak rovného střihu. Dámy s dlouhýma štíhlýma nohama si mohou dovolit kalhoty rozšířené až těsně pod koleny.

Foto: Archiv firem

Aktovka, Asos, info o ceně na webu. Pletený zlatý svetr Only, Zoot, 549 Kč. Boty na klínku Toms, Urbanlux, 2100 Kč. Zvonové džíny, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

Zvýrazní pas, zakryje problémové partie

Štíhlý pas jako blonďatá supermodelka má jen málokterá smrtelnice. A tak stáhnout a zvýraznit jej ještě páskem je tedy u většiny žen tabu. Zkuste na to jít rafinovaně a k šedým legínám slaďte doplňky v „nude“ barvě, pásek nahraďte dlouhým černým kardiganem se všitým páskem nebo stuhou. Volnější střih navíc zakryje problematické partie či větší bříško. Sandály na podpatku v moderním designu protáhnou nohy a odvedou pozornost od širších boků a břicha.

Foto: Archiv firem

Kabelka, F&F, 499 Kč. Boty s páskou přes kotník, F&F, 599 Kč. Kardigan, Lindex, 450 Kč. Zavinovací legíny, Bonprix, 449 Kč.

Držte se klasiky

Trendy jsou džíny zkráceného střihu, tedy nad kotníky. Pokud se líbí i vám a nevíte, s čím je sladit, pak vězte, že stačí obyčejný svetřík. K modrým džínám můžete obléci svetr v hořčicové barvě a zbytek doplňků už je na vás. Claudia Schifferová s barvami příliš neexperimentuje, a proto zvolila sandálky na klínku a klasickou hnědou kabelu. Chybu ale neuděláte ani v případě, pokud sáhnete po černé nebo vínové barvě.

Foto: Archiv firem

Kabelka, Tamsin London, 2090 Kč. Svetr, Tamsin London, 1452 Kč. Sandále na podpatku, Topshop, info o ceně v obchodě. Krátké džíny, H&M, 349 Kč.

Podívejte se, co by se vám mohlo hodit na ProŽeny.cz.
Béžové sandály
Pásky
Džíny

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám