Hlavní obsah

Bílou barvou oslníte hlavně v létě

Novinky, Eva Dvořáková

Začala sezóna letních prázdnin, dovolených u moře a slunění s cílem opálené pokožky. Jako každý rok, i letos si módní trendy pohrávají s kontrasty. Nechte proto vyniknout čerstvě nachytaný bronz kombinací rafinovaných kontrastů a oblékejte světlé, metalické a pastelové barvy.

Foto: Profimedia.cz

Bílá barva si hraje s kontrasty.

Článek

Opálená pokožka, krátké nohavice, sukně či letní šaty. Když už se konečně i u nás dostane ke slovu léto a rtuť teploměru stoupá vzhůru, je na čase v šatníku vyhledat ty nejlehčí a nejvzdušnější kousky.

Ve znamení krajky

Ethno styl je jedním z letošních velkých letních trendů. Háčkované šaty, vesty nebo topy teď najdete téměř v každém obchodě. Zkuste je také. Opálenou pokožku ještě více zvýrazní zlaté doplňky, kterých můžete ve stylu ethno nosit klidně i více najednou. [celá zpráva]

Hippie look doplňte slaměným kloboukem s florální aplikací a pro maximální pohodlí obujte stylové zlaté pantofle.

Foto: Archiv firem

Náhrdelník, F&F, 229 Kč. Pantofle, Deichmann, 599 Kč. Šaty, F&F, 529 Kč. Klobouk, New Yorker, 349 Kč. Prsten, Topshop, info o ceně v obchodě.

Rafinovaně sladěno

K sukni se už dávno nemusí nosit jenom elegantní obuv nebo vysoké podpatky. Minulý rok nám, co se týče trendů, ukázal, že je povoleno všechno. Tudíž i tenisky. Nebojte se tedy experimentovat a vzor na tričku sladit s teniskami, doplnit moderní perforovanou kabelkou a pastelově žlutým náhrdelníkem.

Foto: Archiv firem

Náhrdelník, triko a kabelka, vše Orsay, info o ceně v obchodě. Sukně Unikát, info o ceně v obchodě. Tenisky Vans, info o ceně v obchodě.

Svěží pastely

I pastelové barvy krásně ladí s bronzovou pokožkou. Slaďte je s vyšisovanou džínovinou v podobě kraťasů do pasu a krátkým, takzvaným crop topem. V horkých letních dnech se hodí děrované saténové baleríny a menší kabelka přes rameno. Milovnice doplňků mohou celek vyšperkovat barevnými korálky na krk nebo zápěstí.

Foto: Archiv firem

Náramky, Takko, 149 Kč. Kabelka, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Top, New Yorker, 349 Kč. Kraťasy, F&F, 529 Kč. Baleríny, Toms, 1940 Kč.

Výrazný doplněk

Jak si poradit s outfitem na večerní party? Pokud spíše než zlaté fandíte stříbrné barvě, neváhejte se do ní pustit s vervou. Metalické ocelově stříbrné psaníčko slaďte s otevřenými sandálkami na bílé platformě. Skvěle se na večer hodí i tvarující džíny s délkou nad kotníky a vyšším sedem. Top volte spíše obyčejný, může být ale ozvláštněn výšivkou nebo jemným potiskem. Zajímavě pak působí zářivý doplněk. Například luxusní hodinky se svítivě žlutým páskem.

Foto: Archiv firem

Hodinky, Cartier, info o ceně v butiku. Kabelka, Asos, info o ceně na webu. Top New Look, Zoot, 549 Kč. Sandále, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Kalhoty, H&M, 1299 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Může se vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Móda na pláž ve znamení kimon a kaftanů

Rychle zabalit opalovací krémy, léky, pasy, peníze, ale když dojde řada na oblečení, spousta lidí začíná tápat. Kalhoty, nebo sukni? Nebo obojí? Variant je...

Výběr článků

Načítám