Hlavní obsah

Módní heslo Charlize Theronové: v jednoduchosti je krása

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Charlize Theronová je původem jihoafrická herečka a mimo jiné i držitelka Oscara a Zlatého glóbu, které obdržela za hlavní roli ve filmu Zrůda. Sympatická herečka ulovila srdce populárního herce Seana Penna a již několik let s ním tvoří stabilní pár. Jak by se dal charakterizovat styl devětatřicetileté plavovlasé herečky? Rozhodně jako pohodlný a jednoduchý.

Foto: Profimedia.cz

Charlize Theronová

Článek

Z fotografií je více než jasné, že šaty obléká nejlépe jen na červený koberec. Na volný čas preferuje modré džíny, pohodlný svršek a jednoduché doplňky. Ani co se týče barev, nezachází do extrémů. Přesto jde s dobou, a ačkoliv se jedná o jednoduché outfity, jsou velmi příjemně sladěné a elegantní.

Foto: Profimedia, archiv firem

Svetr, Mango, 599 Kč. Kožené boty, Zara, 2499 Kč. Batoh KikiBike, Fler, 220 Kč. Džíny, Takko, 799 Kč.

Kostkovaná klasika

Kostkovaná košile je jasným „must have”, tedy tím, co musíte mít. Milovnice jógy ji sladila s obyčejnými slim kalhotami nad kotníky a pohodlnými žabkami. Jak dál? Nebojte se, pokud vás čeká náročnější den, vsadit na bílý batoh a tělové a zlaté doplňky.

Foto: Profimedia, archiv firem

Batoh, New Yorker, 549 Kč. Košile Noisy Mark, Zoot, 719 Kč. Hodinky, Burberry, info o ceně v obchodě. Žabky, Baťa, 799 Kč. Džíny, Lindex, 999 Kč.

Retro džínové šaty

Dlouhé košilové šaty, nejlépe však v džínovém provedení jsou letos velkým trendem, zejména díky retro vzhledu. S čím je ladit? Zkuste bílé tenisky, černé legíny a lehký krémový svetřík. Ke kombinaci tenisek a šatů se hodí elegantní batoh. Doplňky nevybírejte příliš výrazné, vsaďte raději na jeden luxusnější šperk.

Foto: Profimedia, archiv firem

Svetřík, reserved, info o ceně v obchodě. Kožený batoh, DKNY, 10 130 Kč. Prsten, Cartier, info o ceně v butiku. Boty Adidas Originals Stan Smith, 2299 Kč. Šaty z džínoviny, H&M, 949 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám