Hlavní obsah

Plavky letos dozdobte šperky

Novinky, Eva Dvořáková

Letní dovolené jsou už skoro za rohem. Proč tedy otálet s výběrem letního oblečení? Připravte se k moři nebo k bazénu. Letos to není jen o plavkách, ale i o doplňcích, které slunečné dny ještě více oživí.

Foto: New Yorker

K plážovému oblečení se letos hodí náramky, stejně jako náhrdelníky a jiné šperky.

Článek

Užijte si léto plnými doušky. Pomohou vám k tomu krásné vzdušné kousky z lehkých materiálů. Sáhněte po tunikách, bavlněných širokých kalhotách, vyměňte přiléhavá trička za vzdušná a rozevlátá kimona, tuniky a halenky.

Letos nešlápnete vedle s bílou barvou, stejně jako s ethno vzory a asymetrickými střihy. Největším trendem jsou letos doplňky, které by v plážovém outfitu podle módních expertů rozhodně neměly chybět.

Foto: Archiv firem

Sandále, F&F, 369 Kč. Slamněný klobouk, Takko, 249 Kč. Náhrdelník s kytičkami, Takko, 249 Kč. Plavky, horní díl: 349, spodní díl: 229 Kč, New Yorker. Asymetrické šaty na ramínka, F&F, 529 Kč.

Ethno a hippie styl vytvoříte jak pomocí hnědých koženkových sandálů, tak i mosaznou bižuterií.

Foto: Archiv firem

Náhrdelník Freya, Tamsin London, 1255 Kč. Brýle, New Yorker, 139 Kč. Sandálky, Deichmann, 599 Kč. Plavky Triumph, Fashiondays, 3799 Kč. Halena, Orsay, info o ceně v obchodě. Kraťasy, Topshop, info o cenš v obchodě.

Vybavte se na léto výraznými barvami a nebojte se u moře kombinovat několik odstínů a barev najednou.

Foto: Archiv firem

Volné kalhoty, Bonprix, 599 Kč. Plavky, Roxy, 1750 Kč. Kabelka, Obag, info o ceně na webu. Náramek Ops, Differentfashion, 1145 Kč. Baleríny Crocs, Urbanlux, 1499 Kč. Tunika, Lindex, 699 Kč.

Plavky se skvěle hodí ke krátkému crop topu. Rafinovaný střih bude vykukovat po stranách.

Foto: Archiv firem

Baleríny Crocs, Urbanlux, info o ceně na webu. Proutěná kabela Pepe Jeans London, 1699 Kč, Fashiondays. Plavky Brazil Bandeau, 1505 Kč, Tamsin London. Top, New Yorker, 199 Kč. Kraťasy, New Yorker, 549 Kč.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Jak nosit široké kalhoty

Úzké nohavice se těší obrovské oblibě především mladých dívek a žen. Už si na ně dokonce přivykly i starší dámy, které preferují jejich výhody zejména v zimě,...

Móda 90. let opět na scéně

Obrovský trend 90. let se vrací, a to společně s podivným pytlovitým oblečením, vyšisovanou džínovinou, kalhotami „mrkváčemi”, krátkými topy nad pupík...

Výběr článků

Načítám