Hlavní obsah

Džínová sukně se nosí ve všech délkách

Novinky, Eva Dvořáková

Velký džínový trend 80. let se znovu vrací do módy. Jak už bývá ve fashion světě velkým zvykem, staré trendy se recyklují a opět se stávají velmi žádaným trendem. A nejinak je to s džínovinou, která je každý rok hodně trendy.

Foto: Profimedia.cz

Džínové sukně se vracejí do módy.

Článek

Zvažte nošení různých délek. Letos jsou totiž v módě všechny. Od ultrakrátkých pohled poutajících minisukní, přes délky do půlky stehen až po džínové sukně pod kolena. Všechny mají něco do sebe.

Zkuste například krátkou, patchworkem zdobenou minisukni zkombinovat do hippie stylu. Na festivalu zapůsobíte módním mixem společně s modrobílou tunikou, barevnou kabelkou, zlatým dlouhým řetězem na krk a pohodlnými sandálkami.

Foto: Archiv firem

Halenka, Esprit, 1499 Kč. Sandálky Toms, Urbanlux, 1450 Kč. Patchworková sukně, Zara, 999 Kč. Kabelka, Esprit, 1499 Kč. Náhrdelník, H&M, 299 Kč.

Do města, na schůzku nebo na volný čas se hodí zkombinovat obyčejnou džínovou sukni s volným oblíbeným trikem a teniskami. Univerzálnost džínoviny je v tomto případě klíčová, jelikož se dá sladit prakticky se vším.

Pokud se chystáte na posezení s přáteli do parku, zvolte mikinu. Jestliže vás čeká něco trochu formálnějšího nebo dokonce romantická schůzka, na místě je sáčko. Veselé barvy outfit navíc ozvláštní. Doplňte nenápadnými doplňky, což platí jak pro výběr obuvi, tak i šperků.

Foto: Archiv firem

Triko, Roxy, 1090 Kč. Boty, Roxy, 2150 Kč. Džínová sukně, H&M, 799 Kč. Hodinky Nixon, Femipleasure, 1890 Kč. Sáčko, Topshop, info o ceně v obchodě.

Na piknik, na rande, nebo na farmářské trhy? Zvolte romantiku v kombinaci s retrem. Skvěle poslouží dlouhá džínová sukně s vázáním v pase, doplněná bílým topem s černým límečkem. Do uší perlové náušnice, na oči nasaďte brýle s tlustými obroučkami a pro dokonalý retro look doplňte červenou.

Foto: Archiv firem

Top, New Yorker, 349 Kč. Gumové balerínky Destroy, Mel, info o ceně v obchodě. Sukně, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Červený batoh Matt&Nat, Urbanlux, 3770 Kč. Sluneční brýle, H&M, 249 Kč.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám