Hlavní obsah

Barevný módní koktejl podle herečky Evy Mendesové

Novinky, Eva Dvořáková

Američanka, která svou profesionální kariéru začínala jako herečka v hudebních videoklipech, později pronikla do seriálů i celovečerních filmů. Nejednou byla, i díky své výrazně umístěné pize na tváři a Oscarem oceněnému filmu Training Day, zařazena do seznamu nejvíce sexy žen světa.

Foto: Profimedia.cz

Eva Mendesová

Článek

Retro vesnický look

Eva Mendesová se barev nebojí a většinou do každého svého outfitu zařadí barevný prvek. Ke kostkovaným šatům, jež sama navrhla, oblékla zajímavý svetrový kabátek, který je do jarního počasí ideální. Retro vesnický look podpořila černým páskem a dřeváky na podpatku. V běžné konfekci najdete téměř totožné kousky, pokud se vám tento styl zalíbil, není tedy problém jej alespoň z poloviny napodobit nebo se jím přinejmenším inspirovat.

Foto: Profimedia.cz, archiv firem

Zelený svetr, Takko, 349 Kč. Kabelka na rameno, New Yorker, 549 Kč. Sandále na podpatku, Mango, 1999 Kč. Šaty, C&A, 350 Kč.

Pruhy ladí s béžovou

I v námořnickém stylu figuruje barva. A v tomto případě je to, nepříliš překvapivě, typicky červenobílé pruhované tričko. Pokud tuto kombinaci rádi nosíte, vezměte si od přitažlivé herečky módní lekci a místo klasicky černých doplňků a obuvi zvolte neutrální béžovou. Ta dokáže outfit pozvednout na vyšší módní level a nepříliš nápaditý pruhovaný model tak získá na zajímavosti a vkusu.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Kalhoty, H&M, 799 Kč. Boty, Baťa, 2399 Kč. Triko, Bonrpic, 329 Kč. Kabelka, Zara, 1499 Kč.

Do města s květinami

Do města a na nákupy musí i celebrita takového formátu vyrazit hlavně pohodlně. Proto není divu, že Eva Mendesová zvolila sukni s oblíbeným květinovým potiskem a s délkou po kolena, a bílou, obyčejnou blůzu na uzel. Protože herečka měří pouhých stoosmašedesát centimetrů, na většinu příležitostí obouvá boty na platformě. Vyzkoušejte je také, a to v kombinaci s výraznou, květinovým motivem potištěnou sukní a zbytkem sladěným do neutrální bílé barvy.

Foto: Profimedia.cz, archiv firem

Kabelka, Mango, 599 Kč. Boty Zaxy, Answear, 1129 Kč. Zavinovací top, Topshop, info o ceně v obchodě. Neoprénová sukně, H&M, 899 Kč.

Prohlédněte si další módní kousky na serveru ProŽeny.cz
Šaty
Sandály
Béžové kabelky
Vícebarevné sukně
Bílé blůzy

Reklama

Související témata:

Související články

Jak vybrat džíny podle typu postavy

Až 40 % žen se stresuje, když si mají vybrat nový pár džínů. 15 % z nich se prý při svém úsilí častokrát uchýlí až k slzám. Kalhoty a džíny především jsou...

Styl herečky Emmy Watsonové

Emma Watsonová se proslavila především jako roztomilá malá čarodějka ve filmech o Harrym Potterovi. Získala ale také na Oxfordské univerzitě bakalářský titul...

Módní inspirace: Gisele Bündchenová

Čtyřiatřicetiletá brazilská supermodelka Gisele Bündchenová ukončila před několika dny svou profesionální kariéru. I přesto, že se pravidelně řadila mezi...

Výběr článků

Načítám