Hlavní obsah

Módní inspirace: Gisele Bündchenová

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřiatřicetiletá brazilská supermodelka Gisele Bündchenová ukončila před několika dny svou profesionální kariéru. I přesto, že se pravidelně řadila mezi nejlépe placené modelky světa, rozhodla se sto osmdesát centimetrů vysoká plavovláska odejít do modelingového důchodu, aby se mohla více věnovat rodině.

Foto: Profimedia.cz

Gisele Bündchenová na své poslední přehlídce

Článek

Hlavně pohodlně. Takové heslo podle fotek ze soukromí, kde ji téměř denně stíhají neúnavní paparazziové, razí i sympatická Gisele.

Ve svém volném čase nebo na cestování většinou využívá jednoduchých, pohodlných a stylových outfitů, které lze velmi snadno a jednoduše napodobit nebo se jimi naopak inspirovat.

V barvě safari

Sladit celý outfit do jedné barvy, akorát v rozdílných odstínech? Proč ne, rozhodně se není čeho bát. Gisele zvolila kalhoty do zvonu, kotníkové boty na podpatku, krémové triko a teplejší křivák. Kabelku sladila s bundou.

V běžném životě jsou sice světlé svršky vcelku nepraktické, ovšem do jarního a letního počasí se skvěle hodí. Pokud si nejste jisté rozšířenými kalhotami, které si mohou dovolit většinou jen vyšší dámy se štíhlýma nohama, zvolte klasické capri kalhoty.

Foto: Profimedia.com, archiv firem

Tričko, F&F, 139 Kč. Kabelka, Zara, 1499 Kč. Bunda do pasu, Karen Millen, info o ceně v obchodě. Kalhoty, Lindex, 799 Kč. Brýle Dolce & Gabbana, Luxotica, info o ceně v obchodě.

Mladistvý look

Velmi oblíbenou kombinací mladých je kožená nebo koženková bunda, kostkovaná košile a džíny. Giselle v takovém outfitu navštívila Superbowl, kde podpořila svého manžela, amerického fotbalistu Toma Bradyho.

Místo vysokých kozaček je vhodné zvolit pohodlnější variantu, například velmi moderní a žádané espadrilky.

Foto: Profimedia.com, archiv firem

Džíny, F&F, 699 Kč. Košile, New Yorker, 499 Kč. Espadrilky, Zara, 2499 Kč. Křivák, New Yorker, 1700 Kč.

Hippie styl

V tomto outfitu opět dominovaly rozšířené kalhoty, které si úspěšná topmodelka může dovolit obléknout kdykoliv. Retro look připomínající 70. léta je letos velkým trendem.

Na běžné nošení můžete k prodloužené délce zvonových kalhot obout boty na klínku a celek neutralizovat bílým topem či kardiganem. Trefou do černého budou zlaté doplňky.

Foto: Profimedia.com, archiv firem

Boty, Deichmann, 699 Kč. Svetr ONLY, Zoot, 809 Kč. Kabelka, s. Oliver, 2199 Kč. Džíny, H&M, 899 Kč.

Další inspiraci najdete na serveru Proženy.cz
Džíny
Kardigany bílé
Sluneční brýle
Kabelky béžové

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám