Hlavní obsah

Nejžádanější modelka světa ukončila kariéru na přehlídkových molech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brazilská topmodelka Gisele Bündchenová se po dvaceti letech úspěšné kariéry rozloučila s přehlídkovými moly. Do oboru se dostala ve čtrnácti letech a během dvou desetiletí kariéry se stala nejlépe placenou modelkou planety. Kariéru ukončila na Týdnu módy v São Paulu na přehlídce značky Colcci, tedy tam, kde jako pubertální dívenka začínala.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Supermodelka Gisele Bündchenová na své poslední módní přehlídce v kariéřeVideo: Reuters

 
Článek

Svou hvězdnou kariéru odstartovala již v roce 1995 ve své rodné Brazílii. Záhy se stala nejžádanější modelkou světa a dodnes patří mezi nejlépe placené hvězdy planety.

Ačkoli je po jejím dokonalém těle neustále poptávka, rozhodla se svou kariéru profesionální modelky nyní ukončit. Na přehlídkách ji uvidíme již jen výjimečně, a to jen v souvislostech s charitou.

Foto: Profimedia.cz

Gisele Bündchenová

Na své poslední přehlídce pro značku Colcci předvedla Gisele celkem tři modely – oranžové šaty s hlubokým živůtkem, bílé krajkové minišaty s gladiátory po kolena a naposledy džíny a tílko, na němž byla fotografie jí samé při lekci jógy.

V hledišti seděl také manžel Tom Brady, s nímž má dvě děti.

Foto: Profimedia.cz

Gisele Bündchenová se svým životním partnerem.

„Mé tělo mi automaticky říká, zda to, co dělám, stojí za to. Nyní si přeje, abych skončila. Respektuji tedy své tělo a končím. Mám to privilegium, že si to mohu dovolit. Naučila jsem se své tělo poslouchat,“ prohlásila ke svému odchodu ze světa přehlídek Bündchenová.

Foto: Profimedia.cz

Gisele Bündchenová v roce 1999.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám