Hlavní obsah

Styl herečky Emmy Watsonové

Novinky, Eva Dvořáková

Emma Watsonová se proslavila především jako roztomilá malá čarodějka ve filmech o Harrym Potterovi. Získala ale také na Oxfordské univerzitě bakalářský titul z anglické literatury a záhy se stala tváří módní značky Burberry a Lancôme.

Foto: Profimedia.cz

Emma Watsonová

Článek

Patnáctého dubna oslaví sympatická herečka své pětadvacáté narozeniny. Na rozdíl od svých vrstevnic je ve svém stylu velmi střízlivá, elegantní a nikdy neodhaluje víc, než by musela.

Je si plně vědoma svých kvalit a ví, že méně znamená někdy více. Ve společnosti září v drahých róbách, v soukromí preferuje jednoduchý styl.

V pánském stylu

Jako business woman se Emma představila v populární Late show Davida Lettermana. Okouzlila pánským stylem v dámském obleku od značky Saint Laurent. Místo klasických lodiček obula boty s páskem přes patu, a to samozřejmě ikonické značky s poznávacím znamením červené podrážky, Christian Louboutin.

Foto: Profimedia.cz, archiv firem

Sako, Karen Millen, info o ceně v obchodě. Gumové lodičky Melissa, Asos, 2433 Kč. Košile, New Yorker, 349 Kč. Kalhoty, Topshop, info o ceně v obchodě.

Rafinovanost na cesty

O něco méně formální, přesto slušivý model oblékla na cestování po světě. Komfort zaručily moderní potrhané džíny a kotníkové kozačky na velmi nízkém podpatku.

Rafinovanost celku dodal netradičně střižený top a vínová kabela. Nadčasovost pak Emma podpořila pohodlnou čapkou a slunečními brýlemi, které jsou pro celebrity samozřejmě nezbytností.

Foto: Profimedia.cz, archiv firem

Kabelka, Tamsin London, 1840 Kč. Boty, Baťa, 1899 Kč. Body, Tamsin London, 1089 Kč. Kalhoty, Ann Christine, info o ceně v obchodě.

Oživte celek doplňky

Na procházku s růžovým pejskem se mladá herečka opět oblékla do své oblíbené černé barvy. Nenáročný tmavý outfit ozvláštnila snad jen bílým vzorovaným maxišátkem a kabelkou s retro motivy. Zkuste to i vy.

Emma, ač září na červených kobercích, v civilu miluje hlavně tmavé barvy a pohodlí. Nikdy ale nezapomene fádní barvy oživit zajímavým doplňkem nebo vzorem.

Foto: Profimedia.cz, archiv firem

Polobotky, Botovo, 678 Kč. Kabelka Paul&Joe Sister, Asos, 1570 Kč. Šátek, Lindex, 200 Kč. Kalhoty, H&M, 299 Kč.

Inspirujte se nabídkou na serveru Proženy.cz
Boty bez podpatku
Černé kalhoty
Kabelky
Šály

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám