Hlavní obsah

Móda do aprílového počasí

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slunce, déšť, přeháňky a dokonce i sněžení. I takové počasí nám připravil letošní duben. Spousta lidí ale už přesedlala na veselé jarní barvy a proto se do pošmourného počasí jen neradi opět balí do zimních, tmavých věcí. Jak si s tím poradit?

Foto: Profimedia.cz

Aprílové počasí je nevyzpytatelné.

Článek

Jde to úplně jednoduše a snadno. V dnešní době už můžeme zjistit téměř se stoprocentní jistotou, jaké počasí nás daný den čeká, tudíž můžeme oblečení sladit přesně podle předpovědi.

To, že je venku nevlídno, ale neznamená, že musíme nutně oblékat fádní barvy a  vynechat sukně, šaty a módní plátěné kalhoty. Inspirujte se outfity, kde stačí vyměnit dva kousky a z oblečení do deště se rázem stane ideální a stylový celek do slunečného počasí.

Plátěné kalhoty s potiskem

Už se těšíte na letní plátěné vzorované kalhoty? Nebojte se je vytáhnout ze skříně. V případě, že se přes den mají objevit přeháňky a vítr, oblečte veselý kabát a na nohy polokozačky s podpatkem, nebo bez něj.

Ke slunečnému dni se hodí kanárkově žlutý svetr, který bude společně s námořnicky modrými sandálky tvořit báječnou dvojici.

Foto: Archiv firem

Růžový kabát, F&F, 1799 Kč. Boty, Humanic, 1999 Kč. Tričko, New Yorker, 349 Kč. Kalhoty, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Svetr, H&M, 599 Kč. Sandály na podpatku, Karen Millen, info o ceně v obchodě.

Retro a 70. léta

Moderní sedmdesátá léta napodobíte áčkovou sukní a do ní zastrčenou košilí. Balíte do kabelky deštník? Pak nezapomeňte ani na lososový trenčkot a bytelné, kožené, nepromokavé boty na podpatku. V opačném případě můžete provětrat retro plastové balerínky s mašlí a roztomilý žlutý kabátek do pasu.

Foto: Archiv firem

Oranžový kabát, černé boty na podpatku, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Košile, Topshop, info o ceně v obchodě. Sukně, Bonprix, 599 Kč. Žlutý kabát, F&F, 1199 Kč. Balerínky MEL, Destroy, info o ceně v obchodě.

Hra pastelů i rockový look

Rozzařte pošmourný den úchvatnými pastely. Zkuste k šedým jednoduchým šatům rafinovaného střihu obléknout siluetě lichotící pastelový kabát. Zapomeňte ale na černé doplňky, působily by příliš lacině a tvrdě. Místo toho vsaďte na krémové kozačky a zelenkavou kabelku.

Alternativa do jarního počasí? Rozhodně moderní motorkářská bunda. Rockový vzhled podpoříte leopardími balerínami, které jdou skvěle dohromady se zajímavě střiženými šaty i elegantní kabelkou.

Foto: Archiv firem

Kabát Desigual, Zoot, 6549 Kč. Boty na podpatku, Topshop, info o ceně v obchodě. Šaty, Karen Millen, info o ceně v obchodě. Kabelka, DKNY, 5850 Kč. Bunda, New Yorker, 1400 Kč. Baleríny Xti, Zoot, 959 Kč.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám