Hlavní obsah

Anya Hindmarchová uvedla kolekci inspirovanou dopravním značením

Novinky, ema

Podzimní kolekce inspirovaná dopravním značením byla představena v rámci Fashion weeku v Londýně. Slavná návrhářka Anya Hindmarchová je svými doplňky proslulá a těší se čím dál větší oblibě veřejnosti.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Anya Hindmarchová představila novou kolekci v LondýněVideo: Reuters

 
Článek

Ti, kteří navštívili módní přehlídku návrhářky a designérky Anyi Hindmarchové, se už na dopravní značení nebudou nikdy dívat stejnýma očima.

Britka je známá svým humorem, který proniká hlavně do jejích kolekcí, proto nikoho její zaměření se na dopravní značení a jeho symboliku zřejmě nepřekvapilo. Neuvěřitelné ovšem bylo zpracování a originalita celé kolekce, sloučení dvou světů, které jsou od sebe tak odlišné. Svou inspiraci proto promítla nejen do kabelek, ale rozšířila své portfolio i o oblečení. Na přehlídce byly k vidění pleteniny, kabáty, košile.

„Je to první sezóna, zavedli jsme tedy kabáty, kožešiny a pletené svetry. Pustili jsme se do další sekce návrhářství a je to velmi zajímavé, protože spousta grafiky, kterou jsme použili na kabelkách, dohromady ladí a dává smysl právě s motivy na oblečení,” řekla návrhářka agentuře Reuters o nové kolekci obohacené o módní oblečení.

Foto: Profimedia.cz

Na kabelkách se objevovaly motivy dopravního značení

Foto: Profimedia.cz

Kolekce je inspirovaná dopravním značením

Foto: Profimedia.cz

Modelky na přehlídce

Foto: Profimedia.cz

Nad přehlídkovým molem svítilo dopravní značení

Neuvěřitelnou kulisou přehlídky bylo vystoupení mužského homosexuálního pěveckého sboru The London Gay Men's Chorus. Muži byli oblečení jako dělníci v oranžových reflexních vestách. „Na přehlídku jsem přijela jen pět minut před začátkem, a to kvůli londýnské dopravě, takže je to trochu ironie,” řekla agentuře Reuters Lucy Yeomansová, šéfredaktorka Net-A-Porter. „Anya využila neuvěřitelné kreativity, nevím, co se jí odehrává v hlavě, ale je to naprosto úžasné. A sbor byl naprosto strhujícím zážitkem.”

Kabelky od britské designérky si oblíbily i celebrity. Mezi ně patří například Keira Knightleyová, Scarlett Johanssonová, Sienna Millerová či Reese Witherspoonová.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídku zpestřil mužský sbor oděný v reflexních oblecích

Foto: Profimedia.cz

Modelky nosily jednoduché outfity, aby doplňky co nejvíce vynikly

Foto: Profimedia.cz

Návrhářka je proslulá svými origináními designy

Foto: Profimedia.cz

Kabelky jsou určeny k dennímu nošení

Foto: Profimedia.cz

Psaníčko nese název: Zpomal

Reklama

Související články

Česká móda se znovu představí v Londýně

Od čtvrtka do příštího úterý se v Londýně díky iniciativě Českého centra Londýn představí v rámci mezinárodní módní přehlídky London Fashion Week, která je...

Květinové motivy přivolávají jaro

Už za necelý měsíc nás čeká první jarní den. Meteorologové slibují, že se venku začne citelně oteplovat a i my můžeme pozorovat, že se příroda začíná pomalu...

Fashion week v New Yorku ovládla 70. léta

Týden módy v New Yorku představil trendy na letošní podzim. A co bylo k vidění? Opravdu mnoho. Jednu z nejdůležitějších módních akcí roku uzavřel oblíbený...

Výběr článků

Načítám