Hlavní obsah

Kouzlo Jamieho Dornana alias Christiana Greye z Padesáti odstínů šedi

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Touží po něm milióny žen po celém světě. Herec, ale také model, dvaatřicetiletý Jamie Dornan od té doby, co propůjčil svou tvář hlavnímu představiteli knihy Padesát odstínů šedi Christianovi Greyovi, je na roztrhání. Producenti moc dobře věděli, proč si pro tuto roli vybrali právě jeho.

Foto: Profimedia.cz

Jamie Dornan alias Christian Grey

Článek

Jamie Dornan patřil mezi nejžádanější modely světa. Jeho dokonalého těla a charizmatu využívaly nejprestižnější módní značky jako Calvin Klein, Dior, Aquascutum či Armani.

Foto: Profimedia.cz

Při focení jedné z nových kolekcí spodního prádla.

Foto: Profimedia.cz

Calvin Klien

Několik let byl partnerem herečky Keiry Knightleyové. Média je považovala za nejkrásnější pár světa.

Kromě modelingu a herectví se velmi aktivně věnoval i hudbě. Hrál ve folkové kapele Sons of Jim a zúčastnil se i turné skotského zpěváka a skladatele KT Tunstalla.

Foto: Profimedia.cz

Jamie Dornan

Foto: Profimedia.cz

Model

Málokdo ale zná i jeho jinou tvář. Tento rodák ze Severního Irska a milovník golfu, je především milující otec. Ze všeho nejraději tráví čas se svou manželkou Amelií Warnerovou (32) a patnáctiměsíční dcerou Dulcie.

Foto: Profimedia.cz

Ve své nejšťastnější roli - otce.

Foto: Profimedia.cz

Jamie Dornan se svou manželkou

Jako chameleon 

Je jedno, zda si Jamie na sebe oblékne roztrhané džíny anebo dokonale padnoucí oblek. Ve všem vypadá úchvatně. To oceňují stylisté z celého světa a zcela oprávněně jej časopis GQ považuje za jednoho z nejlépe oblékaných Britů.

A nejde jen o oblečení. U Jamieho je jedno zda má zcela oholenou tvář či si nechá narůst plnovous. Sluší mu naprosto vše. Sám ale preferuje plnovous, s oholenou tváří se necítí dobře.

Foto: Profimedia.cz

Model

Foto: Profimedia.cz

Christian Grey ve své oblíbené herně.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám