Hlavní obsah

Spodní prádlo ozvláštní Valentýna

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Proč na svátek všech zamilovaných nepotěšit svého partnera pohledem na svůdné prádlo? Je to nejjednodušší a nejspolehlivější metoda, jak si získat mužovu pozornost, kterou zajisté velkoryse ocení.

Foto: Bonprix

Potěšte partnera svůdným prádlem. Průhledná košilka, 449 Kč. Červený korzet, 499 Kč. Krajkové body, 499 Kč.

Článek

Pokud se necítíte na erotické prádlo, není nutné se do něj nutit. Ke spokojenosti partnera i vás bude určitě stačit to, co nabízejí běžné obchodní řetězce. Čím dál častěji v nabídce totiž můžeme pozorovat trend krajky, ale i netradičních tvarů s prodlouženým střihem nebo nevšedně vyvedenými pásky přes ňadra.

Foto: Archiv firem

krajková set, podprsenka 899 Kč, kalhotky 299 Kč, H&M. Podprsenka a podvazkový pás, Calvin Klein, info o ceně v obchodě. Korzet, Bonprix, 549 Kč.

Foto: Archiv firem

Body, Calvin Klein, info o cneě v obchodě. Oba sety spodního prádla, Reserved, info o ceně v obchodě.

Jestli vás trápí nedokonalost postavy a necítíte se ani na set spodního prádla, jednoduše vše skryjte do saténové košilky nebo luxusního body. Efektně bude vypadat i to, pokud se rozhodnete přes body či jiný kus spodního prádla přehodit ještě saténový župánek.

Foto: Archiv firem

Košilka, F&F, 499 Kč. Filový set, podprsenka 549 Kč, kalhotky, 349 Kč, Tchibo. Červené prádlo s černými švy, podprsenka 549 Kč, kalhotky s podvazkovým pásem, 399 Kč, Tchibo.

Foto: Archiv firem

Košilka, 239 Kč. Podprsenka, 649 Kč, kalhotky 259 Kč. Kalhotky a maska na oči, 499 Kč, vše F&F.

Foto: Archiv firmy

Zleva: Podprsenka, 569 Kč. Krajková podprsenka, 829 Kč. Červená podprsenka, 849 Kč. Vše Astratex.

Má partner smysl pro humor a více než erotiku ocení originalitu a nápad? Nebojte se překvapit vtipným a neotřelým prádlem či ponožkami se srdíčky. S blížícím se svátkem svatého Valentýna najdete na pultech kamenných, ale i internetových obchodů originální a dárkové sety jako stvořené pro tuto příležitost.

Foto: Archiv firem

Set dvou ponožek + kalhotky se srdíčky, Happy Socks, 599 Kč. Kalhotky 549 Kč a podprsenka 549 Kč s krajkou, Zoot.

Reklama

Výběr článků

Načítám