Hlavní obsah

Okopírujte styl vévodkyně Kate

Novinky, Eva Dvořáková

Jedna z nejsledovanějších ikon, manželka britského korunního prince Williama, byla už od počátku odtajnění vztahu s populárním členem královské rodiny bedlivě sledována i díky svému vytříbenému módnímu vkusu. Vzhledem k nenáročnosti její garderoby se dá styl vévodkyně Kate velmi snadno napodobit.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate je oblíbenou módní ikonou.

Článek

Pokud chcete okopírovat styl vévodkyně z Cambridge, nemusíte nakupovat v drahých obchodech. Nosí stylové, ovšem většinou velmi jednoduché a módní kousky, které se dají sehnat v obchodech s běžnou konfekcí. Její styl je velmi střídmý a uvážlivý. Vzhledem ke svému postavení si nemůže dovolit výstřednosti. Elegance a střídmost jsou naopak aspekty, které ještě více podtrhují její půvab.

Beznadějně vyprodáno

Poslední návštěva těhotné vévodkyně na veřejnosti se neobešla bez těhotenského kabátu v pomněnkové barvě. Kabát značky Séraphine, která se zaměřuje na těhotenskou módu, stojí v přepočtu 7237 Kč, byl okamžitě vyprodán. Kašmírový kabát s falešnými kapsami se dá sehnat v béžové a námořnicky modré barvě. Kopie kabátu se ale i u nás dá koupit daleko levněji.

Foto: Profimedia.cz

Pomněnkově modrý kabát bude sluše blondýnám i brunetkám. Úzký kabát s knoflíky? Asos, 2227 Kč. Vpravo kabát splývavého střihu, F&F, 1299 Kč.

 Malé červené místo černé

Na charitativní akci v Norwichi oblékla Kate červené šaty s tříčtvrtečními rukávy bez výstřihu od návrhářky Katherine Hookerové za 14 000 Kč. Celek doplnila stříbrnými šperky. Doplňky, lodičky a psaníčko volila v neutrální černé barvě. Vévodkyně dokázala, že na společenské akce se nemusí nutně chodit jen v malých černých šatech. Zkuste tedy zvolit červenou.

Foto: Profimedia.cz

Zkuste červené šaty podle vévodkyně Kate. Vlevo šaty se zipem a asymetrickou sukní, Asos, 597 Kč. Vpravošaty s delšími rukávy, Tamsin London, 2985 Kč.

Róba za sto tisíc

V roce 2011 se na předávání filmových cen BAFTA objevila vévodkyně Kate v šeříkových šatech z dílny návrháře Alexandra McQueena. Jediným výrazným dekoračním prvkem byl stříbrný třpytivý pásek. Outfit společně se stříbrnými botami Jimmy Choo a doplňky vyšel bezmála na 112 000 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Vlevo: Šaty s netopýřimi rukávy, Asos, 2190 Kč. Vpravo plesové šaty bez ramínek, Mango, 999 Kč.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám