Hlavní obsah

Módní ohlédnutí za rokem 2014

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaké byly módní vlaštovky v roce 2014? Malá fashion exkurze do šatníku hollywoodských hvězd napoví, že celebrity jsou vždy první u zdroje všech trendů. Ty pak ve velkém kopíruje široká veřejnost. A že doopravdy je o co stát a čím se inspirovat, ukázaly i minulý rok.

Foto: Profimedia.cz

Sarah Jessica Parkerová si svou roli módní ikony vysloužila účinkováním v seriálu a později i ve filmech Sex ve městě.

Článek

Není celebrita, jako celebrita. Ovšem jak na nákup do hypermarketu, tak na procházku se psem či oběd s přáteli se známé tváře snaží o to, aby vypadaly skvěle. A to možná ne kvůli svému pocitu, ale zejména proto, že na každém rohu číhají otravné hledáčky fotoaparátů.

Když už senzacechtiví fotografové narazí na známou tvář tehdy, kdy zrovna nemá svůj den, následující ráno ji kritizují módní i bulvární plátky po celém světě. Je tedy prací a vlastně i povinností slavných lidí vypadat dobře. A protože ani jejich vizáž nepokulhává za vytříbeným módním vkusem, je radost se na ně dívat.

Módní lekce pro ženy každého věku

Za většinou slavných stojí nejenom obří šatník plný prvotřídních a luxusních módních značek, ale především i osobní stylisté, kteří jsou vždy ochotně k ruce, když celebrita neví, co s čím sladit. Po všech zkušenostech ovšem do ulic vyrážejí většinou ve svém vlastním, oblíbeném oblečení. A právě tehdy je na ostatních, aby si z volnočasového stylu slavných žen vzali důkladnou módní lekci. Většinou se totiž řídí základními módními pravidly, která by si měla osvojit každá dáma.

Foto: Profimedia.cz

Jessica Alba a Jessica Hartová minulý rok vsadily na pastelové barvy. Obě zbytek oputfitu sladily do černých, světlých či šedých barev a v obou případech šlo vždy o trefu přímo do černého.

Foto: Profimedia.cz

Kalhoty, podpatky, kabát a šála. Bez takových nezbytností se neobejde Karolina Kurková ani Gwen Stefaniová. Obě dámy se neobejdou bez ikonických černých brýlí, které dodávájí outfitu punc luxusu. Inspirovat se, jak se v jejich podání nosí úzké či boyfrien

Foto: Profimedia.cz

Modelka a andílek Victoria´s Secret, Miranda Kerrová nevychází na ulici bez dokonalého stylingu. Ať už oblékne kalhoty či romantické šaty, vždy sází na naprostý komfort a vytříbený vkus. Zejména i díky tomu je často sledovanou fashion ikonou.

Foto: Profimedia.cz

Eva Mendesová a Amal Clooneyová zvolily florální motivy. Oblek s tímto potiskem, jenž oblékla slavná herečka vypadal v kombinaci s podpatky velmi něžně a žensky. Manželka herce George Clooneyho oslnila v antické květinové róbě.

Foto: Profimedia.cz

Éterická kárska, modelka Rosie Huntington-Whiteley je další velmi ostře sledovanou módní ikonou. V jejím podání vypadají jak svislé tak vodorovné proužky skvěle a díky své postavě si je může dovolit na jakémkoliv části oděvu.

Foto: Profimedia.cz

Jessica Albová ukázala, že i s tak sytou barvou jako je žlutá, se dá krásně kouzlit. Zajímavým prvkem bylo také sladění topu s květinovou aplikací a lodiček s květy na nártech. Victoria Beckhamová není velkou příznivkyní barevných rób.

Foto: Profimedia.cz

O tom, že modrá je barva, kterou může nosit úplně každý, přesvědčila brunetka Kendall Jennerová, která se v jednoduchém outfitu doplněném bleděmodrým svetříkem a mokasínami vydala nakupovat do módního domu Dior v Paříži. Že si barva poměnek rozumí s nebes

Reklama

Související témata:

Související články

Vrací se retro trend, kalhotová sukně

Kalhoty, nebo sukně? To je otázka. Vyřeší to kompromis a tím je kalhotová sukně. Délkou pod kolena odpovídá kalhotám, šířkou připomíná dlouhou sukni. Trend,...

Hitem sezóny budou gumáky na podpatcích

V posledních letech si spousta i českých žen oblíbila gumáky. Nízké kotníkové, barevné, matné, s potiskem, okované nebo elegantní gumové holínky pod kolena....

Výběr článků

Načítám