Hlavní obsah

Kolekce spodního prádla od popové princezny neurazí ani nenadchne

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britney Spearsová, kdysi modla mnoha dívek a žen. Její písničky znali všichni nazpaměť a sladká blonďatá zpěvačka lámala srdce mnoha mužů. Ovšem pak přišel zlom. Psychické problémy dostaly popovou hvězdu téměř až na dno. Skandály ji provázely na každém kroku, ale ona se i přes to všechno dokázala vrátit zpátky na scénu. A hudba dnes není zdaleka jejím jediným počinem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Britney Spearsová představila novou kolekci spodního prádlaVideo: Reuters

 
Článek

Za svoji kariéru zaznamenala spoustu úspěchů, mezi které patří Grammy i ceny MTV Video Music Awards. Na vrchol ji vynesly hity jako Baby One More Time, Oops! ... I Did It Again, Toxic a další.

I když už její písničky nejsou to, co bývaly, a i na její postavě se podepsalo mateřství i jiné, především pak vztahové problémy, Britney Spearsová je stále nezapomenutelnou ikonou světového showbyznysu.

Nechyběly podvazky ani krajka

V médiích se neustále kromě její hudby propírá i její postava, čehož se ale zpěvačka rozhodla využít. Již počátkem roku vydala prohlášení, že se chystá představit kolekci spodního prádla, které sama navrhla. Reklamní fotky, na kterých byla samozřejmě nafocena slavná zpěvačka, slibovaly, že to bude doopravdy velkolepá podívaná.

V den D se na mole procházely štíhlé modelky, které předvedly spodní prádlo v oblíbených barvách, tedy nejčastěji v černém, bílém, červeném a tělovém odstínu. Samozřejmě nechyběly dráždivé podvazky, saténové župany a svůdná krajka.

Neurazí ani nenadchne

Spearsová se ale, jak od ní mnozí očekávali, na mole neobjevila. Svou kolekci představila v dlouhém volném červeném overalu, do kterého zahalila svoje diskutabilní křivky.

Foto: Profimedia.cz

Britney Spearsová představila kolekci spodního prádla v overalu.

„Pro ženy je velmi důležité, aby se cítily sebevědomě a sexy, a to hlavně v případech, kdy jsou s někým, koho milují,” řekla umělkyně ke své kolekci nazvané The Intimate Britney Spears. Dále řekla, že je kolekce inspirována vintage detaily tak, aby se v ní cítily dobře ženy všeho věku.

Závěrem lze snad jen dodat, že slavná zpěvačka uvedla na trh kolekci, která se ničím speciálním nevyjímá, na druhou stranu je ale vhodná jak na denní nošení, tak i pro zvláštní příležitosti. Cena by se měla pohybovat mezi čtyřmi sty až dvěma tisíci korunami.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám