Hlavní obsah

Česko zná svou nejkrásnější modelku a modela pro rok 2014

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý večer proběhlo ve Španělském sále Pražského hradu finále prestižní soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2014 pro Českou a Slovenskou republiku. Z Čechů nenašli přemožitele Barbora Podzimková a Josef Utěkal, ze Slováků pak Barbora Beňová a Eduard Michalko.

Foto: Schwarzkopf Elite Model Look

Zleva: Eduard Michalko, Barbora Beňová, Barbora Podzimková a Josef Utěkal

Článek

Každým rokem se do této největší modelingové soutěže přihlásí přes 450 000 zájemců z téměř 60 zemí. Pro mnohé z nich je to vstupní brána do světa modelingu. Těm nejúspěšnějším z nich se posléze otevírají dveře na ty nejprestižnější světové módní události.

Foto: Schwarzkopf Elite Model Look

Barbora Podzimková

V loňském roce zaznamenala obrovský úspěch v této soutěži Češka Eva Klímková, která po českém finále vyhrála i to celosvětové. Její tvář tak dnes už zdobí obálky prestižních časopisů, ale i přehlídky světových návrhářů.

Foto: Schwarzkopf Elite Model Look

Josef Utěkal

Novinkou soutěže bylo její rozšíření o mužské modely, kteří se tak poprvé střetnou i ve světovém finále Elite Model Look.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

O budoucích modelkách rozhodovala porota složená z odborníků v oblasti módy, kultury a médií, partnerů projektu a zahraničních modelingových agentů. V porotě zasedla například česká topmodelka a ambasadorka soutěže Pavlína Němcová, prezident sítě Elite Model Management Vick Mihaci či ředitel soutěže Sáša Jány. Čestnou předsedkyní poroty 23. ročníku soutěže se stala vynikající slovenská moderátorka Adéla Banášová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám