Hlavní obsah

Jak podpořit opálení pomocí módy

Novinky, ema

Dámy, vrátily jste se z dovolené a chcete vystavit na odiv své bronzové křivky? Jenomže počasí u nás tomu moc nepřeje. To vám ovšem nemusí vůbec zkazit náladu, stačí zvolit barvy, které opálení podtrhnou, či neonově zářivé šaty. Podívejte se, jak to dělají celebrity.

Foto: Profimedia.cz

Neonové doplňky rozzáří opálené paže, ale i dekolt.

Článek

Většinu roku má v našich šatnících čestné místo černá, šedá, popřípadě jiné tmavé tóny. Teď je ten nejvyšší čas vytáhnout výrazné veselé či neonové barvy.

Proč? Pokud jste se právě vrátily z dovolené, nebo jste bronz chytaly u bazénu či rybníka, je ten nejvyšší čas opálenou pokožku podpořit. Protože hnědá kůže je sice krásným doplňkem, ale bohužel moc dlouho nevydrží, pokud ji nevystavujeme sluníčku.

Neony vyměňte za bílou a pastely

Neonové a svítivé barvy lákají snad všechny, jenomže na porcelánově bílé pokožce mohou častokrát působit kýčovitým dojmem. Pokud se neodvažujete obléknout výrazné šaty, zvolte k outfitu například zlaté či neonové doplňky v podobě prstýnků, kabelek, bot, náramků či náhrdelníků.

Jestliže vám je ale tento styl oblékání i barvy naprosto cizí, zařaďte do šatníku světlé barvy, nemusí být neonové ani pastelové. Zkuste bílou, jemně béžovou, zlatavou či meruňkovou.

Foto: Archiv firem

Starorůžový svetr, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Džínová kabelka, Femi Pleasure 1090 Kč. Balerínky, Ann Christine 249 Kč. Zlaté Nixon hodinky, Boardbox 6390 Kč. Romantický top, Lindex 899 Kč. Džíny, H&M 999 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Pohrajte si se vzory

Foto: Profimedia.cz

Neonově žlutá

Foto: Profimedia.cz

zelená je také skvělou volbou

Foto: Profimedia.cz

neonové doplňky

Foto: Profimedia.cz

Vsaďte na zlaté doplňky

Foto: Profimedia.cz

Vsaďte i na růžovou rtěnku

Foto: Profimedia.cz

Výrazně růžová

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám