Hlavní obsah

Nejoblíbenější barva letošního léta

Novinky, ema

Rozruch nejen mezi módními návrháři a stylisty letos způsobila oranžová barva, kterou v několika různých odstínech oblékají celebrity ve velkém. A právě díky tomu se z ní stal velký módní hit. Módní trendy totiž neurčuje nikdo jiný než známé tváře, podle kterých se řídí nejen módní průmysl a jejich fanoušci, ale svými fotografiemi v časopisech či na internetu inspirují i spousty obyčejných lidí.

Foto: Profimedia.cz

Zkuste oranžovou! Noste ji hlavně na šatech, kde má největší možnost vyniknout.

Článek

Oranžová svou velkou oblíbeností možná brzo zastíní všechny ostatní barvy. Je totiž, a to nejen na červených kobercích, vídána stále častěji. Ovšem v nejhojnější míře se rozptýlila po Hollywoodu. A právě tam, kde se vyskytují celebrity, se rodí  inspirace návrhářů, ale i módní trendy, které ovlivňují celý svět.

Podívejte se a inspirujte, jak celebrity známé, ale i některé nám v České republice neznámé s grácií nosí barvu oblíbeného ovoce – pomerančů a mandarinek.

Foto: Profimedia.cz

Sluší blondýnám, brunetám, ale i zrzkám

Foto: Profimedia.cz

Oranžová se nosí i na společenské akce

S čím ji nosit?

Oranžová je sama o sobě tak výrazná, že ji nutně nemusíte dolaďovat jinou barvou. Boty obujte tělové nebo lehce zlatavé, rozhodně ale ne černé. Pokud budete mít chuť experimentovat a přece jen outfit ještě více oživit, pak neváhejte a sáhněte po kanárkově žluté, zrovna tak jako to udělala sestra slavné Beyoncé Solange Knowlesová.

Další barvou, která si s oranžovou skvěle rozumí, je sytá růžová a také tmavě fialová. Proto se nebojte oranžovou sukni doladit růžovým topem či přes šaty přehodit fialový kabátek.

Foto: Profimedia.cz

Oranžová dámám sluší

Zkuste styl Solange Knowlesové

Foto: Archiv firem

Šaty, Karen Millen info o ceně v obchodě. Boty Zara, 1499 Kč. Lak na nehty, Topshop info o ceně v obchodě. Náhrdelník i psaníčko, Asos.

Foto: Profimedia.cz

Kratší šaty obepněte páskem v pase

Reklama

Související témata:

Související články

Když jen růžová to může být

Růžová je častokrát odsuzovaná jako barva pro panenky Barbie, také se přisuzuje blondýnkám, a to zejména proto, že většina odbarvených žen ji s oblibou nosí....

Podpatky aneb život na vysoké noze

Jednou za čas to potřebuje každá z nás. Hodit se do gala, udělat si perfektní make-up, vyfoukat si vlasy a dokonale sladit oblečení. Poslední krok...

Jak se obléknout do letních veder

Pomalu, ale jistě to vypadá, že se nad námi léto nakonec slitovalo a prázdniny nám zpestří horkými, místy až tropickými teplotami. To znamená, že spousta z nás...

Výběr článků

Načítám