Hlavní obsah

Správně zvolené kraťasy zakryjí nedokonalosti postavy

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šortky k létu neodmyslitelně patří. Na sukni se nemůžeme kolikrát vůbec spolehnout, protože stačí slabý větřík a velký trapas je na světě. Kraťasy nosíme kvůli pohodlí, pocitu jistoty, ale i díky tomu, že dokážou skvěle zamaskovat sebemenší nedokonalost podstavy, kterou nám nadělila buď sama příroda, nebo neúprosně utíkající čas.

Foto: Profimedia.cz

Šortky může nosit každá žena. Stačí jen najít styl, který sedne její postavě.

Článek

Plochý zadek, úzké boky

Trápí vás plochý, neforemný zadeček a úzké boky? Nevíte, jak byste je skryli? Věřte, že koupě upnutých šortek by se vám mohla nepříjemně vymstít. Zkuste se raději spolehnout na jistotu a vsaďte na volnější kousky, které postavu neobepínají, spíše volně splývají.

Co se týče vzorů a barev, nebojte se obléknout ani dráždivou krajku. Pokud se vám líbí trend kraťasů do pasu, neváhejte. Nezapomínejte ale na to, že by opět měly být volnějšího střihu. A totéž by mělo platit i při výběru sukně.

Foto: Archiv firem

Šortky pro každý typ postavy

Foto: Archiv firem

Plochý zadek, úzké boky, zleva: Lindex 499 Kč. F&F 469 Kč.

Foto: Archiv firem

Plochý zadek, úzké boky, zleva: 499 a 599 Kč obojí Lindex.

Malý, plochý a vysportovaný zadek

Usmálo se na vás štěstí a od malička máte pevnou, vysportovanou figuru? Nebo je za vaším dokonalým zadečkem tajemství v podobě pravidelného chození do fitness centra či aktivní provozování jiného sportu?

Na tom už vůbec nesejde. Jisté ale je, že ženy s postavou modelky nebo postavou zpevněnou si mohou zkrátka a dobře dovolit obléknout téměř cokoliv, co dá vyniknout jejich božské postavě.

Foto: Archiv firem

Malý, plochý, vypracovaný, zleva: S květinami, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Žluté H&M 249 Kč. Puntíkaté, Reserved, a ohrnuté Wrangler, u obojího cena k doptání v obchodě.

Širší boky, silná stehna

Postavu Venuše obléknete také celkem snadno a ani vy se nemusíte vzdát pohodlných šortek. Rozhodně se ale vyvarujte délky kratší než do půli stehen. To by měla být hranice, pod kterou není úplně vhodné zacházet.

Samozřejmě všem podle jejich gusta, ale koupí správně sedících kraťasů, které zalichotí vašemu typu postavy, zakryjete to, co by ostatním mělo zůstat skryto, a naopak vystavíte své přednosti. V opačném případě uděláte přesný opak a nedáte tak ostatním možnost, aby  mohli obdivovat váš vytříbený módní vkus.

Foto: Archiv firem

Širší boky, silná stehna, zleva: Lindex 39* Kč. H&M 499Kč.

Foto: Archiv firem

Širší boky, silná stehna, zleva: C&A 389 Kč. Orsay 649 Kč.

Větší zadek, silnější postava

Majitelky velkého pozadí jej nemusí skrývat za neforemnými pytlovitými sukněmi či volnými kalhotami. V horkých letních dnech ocení možnost vyrazit si v kraťasech a nemusí se jim nutně vyhýbat.

Zkuste bermudy, a to ať už barevné, nebo modely z tmavého denimu (který jakožto pevný materiál nohy zeštíhlí, a navíc v tmavé barvě budou vypadat i opticky štíhlejší).

Foto: Archiv firem

Větší zadek, zleva: H&M 699 Kč. Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

Foto: Archiv firem

Větší zadek, zleva: C&A 389 Kč. Orsay 649 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám