Hlavní obsah

Třpytivé doplňky na léto

Novinky, Eva Dvořáková

Hluboké dekolty, odhalená ramena a vyčesané vlasy nosíme hlavně v horkém letním počasí. A protože už vedra v plné parádě udeřila, je čas doplnit nahá místa kůže třpytivými a zajímavými doplňky. Hodí se k obyčejným jednobarevným lehkým šatům, nad kolena nebo ke kotníkům, ke vzdušným overalům, šortkám doplněným volnými tkanými tunikami. Absence ostatních doplňků je povolena, stačí jeden. Pokud jím doplníte jinak nevýrazný, ničím nepříliš zajímavý outfit, neuděláte chybu.

Foto: Profimedia.cz

Dobře zvolený doplněk o vás může hodně napovědět. Momentální náladu, styl, ale i oblíbenou barvu.

Článek

Jak luxusní moderní šperky, tak i obyčejná bižuterie nyní nabízí neomezené množství a opravdu široký výběr trendy doplňků, které se dají nosit po celý rok. Jen v létě ale umí na nahém, opáleném těle, nejvíce zabodovat a získat si tak pro sebe maximální pozornost, kterou si bezesporu zaslouží.

Florální a zvířecí motivy

Tíhne vaše srdce k masivním, barevným prstenům? Pak se zamilujete do prstenů Alo Diamonds, které se letos doopravdy vyvedly. V kolekci, kterou prostupují hlavně drahé a vzácné kameny, se sem tam objevují i kousky, které jsou ozvláštněny florálními a zvířecími motivy. Nejvíce okouzlující je kolekce s motýly, která vyniká zejména svou romantičností i neotřelou elegancí.

S florálními motivy si mimo jiné pohrála i Style Avenue, která zákaznicím vždy nabízí několik podobně laděných kolekcí, které sednou jak jejich momentální náladě, tak i stylu a příležitosti.

Foto: Archiv firem

Prsteny s florálními a motivy zvířat, Alo Diamonds. Květinová souprava (prsten 540 Kč, naušnice 467 Kč, přívěsek 335 Kč), vše Style Avenue.

Toužíte udělat parádu, ale zároveň vám záleží i na kvalitě, za kterou ale neutratíte statisíce? Pak vsaďte na masivní náhrdelníky Dyrberg Kern. Exotická kolekce byla nafocena na listech palem, vypadá ve skutečnosti stejně dobře, jako na fotkách.

Romanticky letos svou kolekci ladila i značka Pandora, která vsadila na jemné, fialkové a růžové a velmi ženské tóny.

Foto: Archiv firem

Nádhernou kolekci masivních náhrdelníků předvědla světu i šperkařská společnost Dyrberg Kern.

Foto: Archiv firem

Značka Pandora, proslavená především díky nádhernému a čistému designu. Spousta žen bývá obdarovávána tenkými náramky se speciálními kamínky, které se na náramky přicvakávají. I oni přišli se svěží jarní a letní kolekcí prstenů, naušnic, náramků i korálů.

Stylově za pár korun

Milovnice cetek a bižuterie si zamilují značky F, New Yorker, Mango, H a nově i neotřelou a čím dál více oblíbenou Gems Over. Její tvůrkyně se trefila do černého, když začala vyrábět masivnější náhrdelníky všech možných barev a vzorů, které se dají nosit jak elegantně, tak i nespoutaně a hravě zároveň.

Foto: Archiv firmy

Velkým módním značkám se postavila značka Gems Over, která vyrábí originální šperky podle vlastních návrhů. jedinečné náhrdelníky, naušnice a brzy prý i náramky najdete ne Fler, Votočvohoz či Facebooku Gems Oves.

Foto: Archiv firem

Nejaktuálnější levné doplňky zakoupíte v obchodě New Yorker. Náhrdelník s kopretinou, 199 Kč, náramek Love, 1296 Kč, pastelový řětez na krk, 159 Kč, peříčka do uší, 129 Kč, prsten s mašlí 79 Kč, vše New Yorker.

Foto: Archiv firem

Květinovou romantiku v podobě náramku a peckových naušnic nabízí značka Kren Millen. Klasickou záplavu bižuterie nabízí obchodní řetězec H&M, jako obvykle také za příznivé ceny. Nášnice, obojí 299 Kč, H&M.

Foto: Archiv firem

Nádherné ethno doplňky nabízí ženami velmi oblíbená značka Mango. Taa zůstává věrná svému velmi otevřenému stylu, takže si vybere téměř každý. Tyrkysovo zlatý náhrdelník, 549 Kč, naušnice 599 Kč, se stříbrnými kameny, 799 Kč a náhrdelník 549 Kč.

Foto: Archiv firem

I velikán, jako je značka F&F, která řpišla už s řadou oblečení a bytových doplňků, vyšperkovala svůj sortiment o stylovou bižuterii. Náhrdelník 229 Kč, náramek 169 Kč, vše F&F.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám