Hlavní obsah

Dilema zda šaty, nebo kalhoty vyřeší trend z devadesátých let

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro někoho možná asexuální oděv, pro hrstku lidí, především pak žen, kousek, za kterým se skrývá daleko víc než jen komfort a pohodlí. Mohou ale lacláče slušet všem, nebo už je to přežitý trend?

Foto: Profimedia.cz

Modelka Heidi Klumová

Článek

Ani džíny, ani kraťasy, ani sukně, a dokonce ani šaty. Laclové kalhoty nosily a dnes stále nosí těhotné ženy, pro muže se dělá i velmi oblíbená pracovní monterková, textilní verze, která je i dnes běžně k vidění. Oblíbenosti se těší především díky své nenáročnosti. Stačí pod ně obléknout obyčejné triko či tílko a na nohy tenisky.

Mnozí lidé vidí v lacláčích závan devadesátých let. Kdo je tehdy nenosil, jako by snad ani nebyl. Bohužel tento model oblečení nemá, na rozdíl od spousty ostatních módních kousků, téměř žádný tvar. Neumí zvýraznit křivky a skoro na všech nositelkách vypadá stejně. Jak se říká, občas jsou bez chuti a bez zápachu. Na denní nošení se dnes už příliš nehodí, na práci na zahradě jsou naopak ideální volbou.

Jediný, kdo si snad jeho komfort může užívat naplno, jsou zas a opět celebrity. A to většinou z toho důvodu, že na jejich, kolikrát až příliš štíhlých postavách, vypadají lacláče prostě dobře. Mezi jejich milovnice se hlásí topmodelka Heidi Klumová, ale i mladičká zpěvačka Selena Gomezová.

Foto: Profimedia.cz

Rihanna

Foto: Profimedia.cz

Kelly Rowlandová

Foto: Profimedia.cz

S.J. Parkerová

Foto: Profimedia.cz

Liv Tylerová

Foto: Profimedia.cz

Ashley Tiesdalová

Foto: Profimedia.cz

Alessandra Ambrosiová

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám